Lietuvė dainininkė Ginta į Vilnių atvyko su E.Ramazzotti broliu

Šiąnakt iš Italijos porai dienų į Vilnių atskrido Europą sparčiai užkariaujanti 26-erių lietuvė Ginta Biku. Pastaruosius trejus metus senojo žemyno scenose sėkmingai koncertuojanti dainininkė Katedros aikštėje pasirodė Nepriklausomybės atkūrimo minėjimo koncerte. „Į Lietuvą atvykau specialiai dėl šio pasirodymo, man tai labai svarbu. Nors, kai lietuviai kovojo dėl laisvės, tebuvau trejų, mama visada puoselėjo patriotiškumą“, - prisipažįsta nuo vaikystės Šveicarijoje gyvenanti atlikėja.

Ginta dainavo Nepriklausomybės atkūrimo koncerte.<br>Organizatorių nuotr.
Ginta dainavo Nepriklausomybės atkūrimo koncerte.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-11 09:39, atnaujinta 2018-02-15 13:04

Šįsyk gražuolę jos gimtinėje lydi italų žvaigždės Eroso Ramazzotti brolis Marco. Vyras rūpinasi lietuvės vadyba ir tarptautine karjera. Pernai Ginta buvo pakviesta atidaryti „Formulė-1“ varžybas Malaizijoje, o vasaros pabaigoje italų radijo stotis „Virgin Radio“ lietuvaitei skyrė garbingą „Kylančios žvaigždės“ apdovanojimą, kurį įteikė Europoje garsus diskžokėjas DJ Ringo.

„Atsakingai ruošiuosi prieš kiekvieną pasirodymą, tačiau šįkart širdį virpinantis jaudulys visiškai kitoks. Juk dainuosiu pačioje Vilniaus širdyje, savo tautiečiams ir dar tokią svarbią dieną“, - jaudulio neslepia Ginta, ant scenos pasirodžiusi su įspūdingu Emilio Pucci kostiumu.

Kaune gimusi ir nuo devynerių metų Šveicarijos mieste Lugane augusi dainininkė šiandien yra tokių scenos grandų kaip Erosas Ramazzotti ar Andrea Bocelli numylėtinė. Prieš pasukdama į muziką lietuvė sukosi mados ir televizijos versle.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.