Gatvės muzikantams - paties P.Gabrielio dėmesys

Įspūdingą šou penktadienio vakarą surengęs vienas garsiausių muzikantų pasaulyje Peteris Gabrielis šeštadienio rytą paliko Vilnių. Prie viešbučio įėjimo, kuriame muzikantas buvo apsistojęs, jau nuo ryto lūkuriavo melomanai. P.Gabrielis su jais mielai pasišnekučiavo, dalijo autografus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 17, 2014, 11:40 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 8:26 PM

Per išskirtinį interviu „Lietuvos ryto“ žurnalui „TV antena“ P.Gabrielis patikino, kad jį labai žavi Lietuvoje atsiradusi Gatvės muzikos dienos idėja.

„Tai puiki idėja. Gaila, kad tą dieną turėsiu išvykti į Rygą tęsti gastrolių, bet pasistengsiu pirmoje dienos pusėje pasivaikščioti po miestą ir pasiklausyti.

Vienas geriausių mano per gastroles patirtų dalykų – kai viešėjau Olandijoje, šalyje švenčiant karalienės gimtadienį. Tiesa, daug gatvės muzikantų nemačiau, bet man patinka miesto šurmulys. Kai žmonės išeina į gatves ir džiaugiasi – tai galingas meilės pliūpsnis.

Tai, kad jūsų šalyje yra tokia diena ir muzikantams leidžiama okupuoti miestą, – nuostabu. Esu tikras, ten bus labai gerų muzikantų. Pasistengsiu pamatyti ir išgirsti kuo daugiau. Gatvės muzikos diena. Gerai skamba, užsirašysiu“, – tuomet kalbėjo garsus muzikantas.

Vis dėlto P.Gabrielis paliko Lietuvą dar neprasidėjus Gatvės muzikos dienos renginiams. Ištikimiausi muzikos legendos gerbėjai pasistengė, kad Peteris pajustų Gatvės muzikos dienos nuotaiką – įsikūrę prie „Kempinski“ viešbučio jie surengė pasirodymus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.