J. Lopez gerbėjai įširdę dėl transliacijos iš Brazilijos

Tai turėjo būti Jennifer Lopez triumfo akimirka. Tačiau milijonai dainininkės gerbėjų ne vienoje šalyje po ketvirtadienio vakaro liko it musę kandę. TV kanalus užplūdo skundai ir klausimai dėl dainininkės pasirodymo pasaulio futbolo čempionato atidarymo ceremonijoje Brazilijoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 13, 2014, 8:12 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 9:22 PM

Numeris, kurį Jennifer atliko su kubiečių reperiu Pitbulliu ir brazilų žvaigžde Claudia Leitte, buvo ceremonijos kulminacija. Atlikėjų trijulė sudainavo oficialų šių metų futbolo čempionato himną – dainą „We Are One (Ole Ola)“.

J.Lopez žiūrovus tiesiog užbūrė savo seksualia suknele ir seksualiai judinamais klubais, tačiau atsipeikėję jie suprato, kad tiesiog negirdi, ką ji dainuoja.

Daugelyje šalių žiūrint TV transliaciją galėjo susidaryti įspūdis, kad atlikėjai dažnai tiesiog žiopčioja, fone skambant fonogramai, o uždainavus gyvai balsai skambėjo labai silpnai. Be to, atlikėjų balsus lydėjo smarkus aidas – buvo sunku suprasti žodžius.

Tokią transliaciją išvydo, pavyzdžiui, britų kanalo ITV žiūrovai. Iškart po jos pabaigos pasipylė pasipiktinusių žiūrovų laiškai. Kanalo vadovybė išplatino atsiprašymą – tačiau teigė, kad kalti pačių brazilų technikos nesklandumai.

„Garsas iš Brazilijos buvo transliuojamas vienu kanalu. Kokį transliacijos signalą gavome, tokį ir išleidome į eterį“, - kanalo pasiaiškinimą cituoja britų dienraštis „The Telegraph“.

Tvirtinama, kad stadione susirinkę žiūrovai išgirdo stiprų J.Lopez balsą.

Kaip atlikėjų balsus girdėjo britų ir ne vienos kitos šalies žiūrovai, galite įvertinti šiame įraše (dainininkų pasirodymas prasideda 18 minutę):

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.