Į Kauną grįžta didysis klubinės muzikos festivalis „Open Air“

Šį penktadienį, liepos 25 dieną, „Kauno Jachtklube“ po žvaigždėmis jau trečią vasarą iš eilės griaudės spalvingas vienos nakties festivalis „Open Air“. Didžiausio vasaros klubinio įvykio Kaune lankytojus šokdins garsus Amerikos didžėjus Joshas Gabrielis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 21, 2014, 3:50 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 8:12 PM

Svečią pasitiks ir išlydės Ignas, Donatello, DJ Emma ir Simona Bandita. Gyvus pasirodymus surengs albumo leidybai besiruošiantis Justinas Jarutis ir duetas „Electronic I“.

Kasmet daugiau nei 1,5 tūkstančio linksmintis nusiteikusių dalyvių surenkančios šventės organizatoriai tikisi, kad kauniečiai ir šiemet neliks abejingi.

„Open Air“ šventėse jau dalyvavę miestiečiai žino, kad šokių muzika svajingiausiai skamba prie marių“, – sako vienas populiariausių Lietuvos didžėjų Ignas, kuris šiemet dar neturėjo progų pasirodyti savo gimtajame mieste.

„Sugrįžimas į „Kauno Jachtlubą“ bus energingas ir melodingas“, – anonsuoja Ignas, liepos pradžioje apšildęs 15 tūkstančių klausytojų surinkusį „Sel" koncertą Klaipėdoje.

Radijo stočių „Zip FM“ ir „Power Hit Radio“ eterio deivės Simona Bandita ir DJ Emma planuoja sudėti vasariškų šokių muzikos hitų mozaiką.

J.Jarutis scenoje praskleis būsimojo albumo, kuriamo su grupe „Freaks On Floor“, šydą. Studijos naujienomis dalinsis ir elektroninės muzikos kūrėjai „Electronic I“.

Pagrindinės „Open Air“ nakties žvaigždės J.Gabrielio muzikinėje skrynelėje – euforiškų ir nostalgiškų melodijų lobynas.

Iš JAV kilęs, o dabar Amsterdame reziduojantis prodiuseris stovi ne tik už kultinio didžėjų dueto „Gabriel & Dresden“ vairo. Tarp J.Gabrielio kuruojamų šokių muzikos projektų – melodingieji „Andain“, „Winter Kills“ ir „Motorcycle“.

Prodiuseris studijoje neatsisako padėti ir tokiems didžėjams kaip Arminas van Buurenas, Tiesto ar Markusas Schulzas.

Akivaizdu, kad šokių muzikos mėgėjai artėjančioje „Open Air“ fiestoje gali tikėtis ne tik naujausių kūrinių iš „Gabriel & Dresden“ stovyklos. Įprasta, kad J.Gabrielis klausytojų ausis pamalonina ir lėtesniais, melodingesniais kūriniais, kuriais pasižymi kiti prodiuserio projektai.

J.Gabrielio projekto „Winter Kills“ vaizdo klipas „Hot As Hades“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.