„Pupytė“ V. Jakutienė svajoja koncertuoti „Novaja Volna“

Progos apsilankyti Jūrmaloje vykusiame „Novaja Volna“ festivalyje nepraleido ir grupės „Naujos pupytės“ narė Vita Jakutienė. Atlikėja festivalyje lankėsi pirmą kartą, tačiau neslėpė, jog norėtų ten sugrįžti ir kitąmet.

Vitai Jakutienei festivalis „Novaja Volna“ paliko įspūdį.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Vitai Jakutienei festivalis „Novaja Volna“ paliko įspūdį.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 25, 2014, 12:32 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 5:53 PM

V.Jakutienei, Jūrmaloje su drauge praleidusiai dvi dienas, ten vykę koncertai paliko įspūdį.

„Norėjome pamatyti visą programą. Dieną praleidome prie jūros, o vakare pasižiūrėjome koncertą. Iš tikrųjų, man šis festivalis labai patinka ir kiekvienais metais norėtųsi jame dalyvauti. Manau, kad tai taps tokia tradicija - kiekvieną vasarą ten vykti. Visgi, „Novaja Volna“ yra vienas įsimintiniausių vasaros festivalių“, - pasakojo V.Jakutienė.

Atlikėja sakė palaikiusi Lietuvos atstovę Moniką Linkytę, tačiau kitų šalių atlikėjų pasirodymai jai paliko kur kas didesnį įspūdį.

„Aš tokia gana taktiška esu, kritikos tikrai nesakysiu. Bet yra toks dalykas, kad scenoje vien balso tikrai neužtenka. Teko matyti tuos pasirodymus ir lyginti. Norisi, kad Lietuvos atstovai darytų daugiau šou, stebintų išvaizda, gal daugiau judesio norėtųsi... Vien atsistojus padainuoti sugeba bet kas, tačiau norėtųsi tikro šou“, - aiškino atlikėja.

V.Jakutienė neslepia, kad pasirodyti ant „Novaja Volna“ scenos norėtų ir pati: „Be abejo, mes su „pupytėmis“ visada norime. Aišku, festivalis gražus ir norisi, kad būtų matomi ne tik tie patys Lietuvos atlikėjai, bet kad kiekvienais metais išrinktų kitus. Todėl tikiuosi, kad kitąmet kažką pakvies: ar mus, ar kitas mergaičių grupes. Tikrai neatmetame tokios galimybės“, - atskleidė atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.