Monikai Linkytei – aukščiausi balai konkurse „Novaja volna“

Šeštadienio vakarą Jūrmaloje vykstančio konkurso „Novaja volna“ dalyviai rungėsi paskutinį kartą. Tarp jų – ir Lietuvos atlikėja Monika Linkytė, kuriai šio vakaro pasirodymas tapo sėkmingiausiu iš trijų surengtų.

M.Linkytė turėtų patekti į konkurso "Novaja volna" lyderių ketvertuką.<br>"Novaja volna" nuotr.
M.Linkytė turėtų patekti į konkurso "Novaja volna" lyderių ketvertuką.<br>"Novaja volna" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2014-07-26 23:51, atnaujinta 2018-02-11 17:15

Ketvirta vieta tarp šešiolikos konkursantų – toks dalyvavimo „Novaja volna“ rezultatas turėtų būti įrašytas M.Linkytės biografijoje.

Dainininkė komisijos buvo gerai įvertinta ir už du anksčiau šią savaitę surengtus pasirodymus, bet šeštadienį jai sekėsi geriausiai.

Jūrmaloje Monika sudainavo kompozitoriaus Brandono Stone'o parašytą kūrinį „Tonight“ ir pelnė 77 komisijos balus – tai geriausias įmanomas rezultatas.

„Filipas Kirkorovas lentelę su 11 balų pakėlė, Monikai dar nebaigus dainuoti“, - pasakojo dainininkės vadybininkas Martynas Tyla.

Aukščiausio įvertinimo šeštadienį sulaukė tik dvi atlikėjos – M.Linkytė ir gruzinė Nuca Buzaladzė. Susumavus trijų pasirodymų rezultatus, pastaroji turėtų tapti konkurso laimėtoja.

Antroje vietoje pagal surinktus balus – ukrainietė Viktorija Petryk, trečioje – taip pat ukrainietis Viačeslavas Rybikovas.

Tiesa, galutiniai, oficialūs konkurso rezultatai bus paskelbti sekmadienį. Pagal „Novaja volna“ taisykles konkurso komisija juos dar gali koreguoti, atsižvelgdama į įvairias aplinkybes.

„Kol kas dar nėra tiksliai aišku, ar Monika bus apdovanota prizu. Bet akivaizdu, kad pasirodė stipriai.

Buvo daug kalbėta apie politiką šiame konkurse, Rusijos reikalus, bet lentelės viršuje – Gruzija, Ukraina ir Lietuva“, - pastebėjo M.Tyla.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.