Geriausios „Granatos Live“ akimirkos – specialiame filmuke

Prieš dvi savaites Rumšiškėse surengto muzikos festivalio „Granatos Live“ įspūdžiai dar neišblėso. Tris dienas Liaudies buities muziejaus pievose linksminosi apie 10 tūkstančių žiūrovų, kuriems koncertavo užsienio žvaigždės „Bastille“, Johnas Newmanas, Dub Fx ir geriausi Lietuvos atlikėjai.

„Granatos Live“ būtinai vyks ir 2015-aisiais.<br>T.Bauro nuotr.
„Granatos Live“ būtinai vyks ir 2015-aisiais.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 19, 2014, 7:23 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 11:13 PM

Didžioji dalis festivalio koncertų ir pramogų buvo filmuojama – dabar šie vaizdai sumontuoti į penkių minučių filmuką, atskleidžiantį puikią „Granatos Live“ atsmosferą.

„Viskas čia atrodo labai gerai. Įdomiausia, kad iki didmiesčių – Vilniaus ir Kauno – visai arti. Patogesnės vietos neįsivaizduotum“, - ruošdamiesi pasirodymui, sakė Lietuvoje jau pamėgti latviai „Instrumenti“.

„Kasmet pamatome kažką naujo. Pavyzdžiui, net nustebino, kokio didžiulio pasisekimo sulaukė lrytas.lt pramogų zona. Akivaizdu, kad atvykusiems į festivalį reikia ne tik muzikos.

Šįmet jie tikrai turėjo ką veikti pas mus – daugybė įvairių sporto varžybų, pramogų, turnyrų.

Daugiausia susidomėjimo sulaukė pokerio turnyras – visi norėjo pažaisti su šio lošimo žvaigžde Dominyku Karmazinu“, - sakė „Granatos Live“ rengėjas Vaidas Zdancevičius.

Dar festivalio metu buvo paskelbta, kad „Granatos Live“ būtinai vyks ir kitais metais – planuojama, kad trečią kartą festivalis bus surengtas pirmąjį 2015-ųjų rugpjūčio savaitgalį.

„Esminė priežastis – matome susidomėjimo ir žiūrovų skaičiaus augimą. Negalime sustoti, kitais metais festivalis bus dar geresnis“, - sakė V.Zdancevičius.

„Granatos Live“ šėlsmą primenantis filmukas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.