Laurita koncertuos nuoga: „Oksanai ir Bunkei dar toli iki manęs“

Nauja dainininkė Laurita sako, kad norint tapti žvaigžde, neužtenka vien bliauti užsilipus ant scenos. Reikia šokiruoti! Nusirengti! Būtent taip, prisidengusi vieną vietą klevo lapeliu, groja ir dainuoja šalies scenos naujokė Laurita.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2014, 12:59 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 12:23 AM

Laurita - mergina be tabu. Ji netrukus surengs koncertą, kurio metu koncertuos visiškai nuoga.

„Eisiu su savo pusnuoge sėdyne, atvirais papais ir rodysiu Lietuvai, kad galiu savo kūnu dainuoti. Parodysiu, kad turiu balsą gražų. Vienu žodžiu, Oksanai ir Zvonkei iki manęs dar toli“, - KK2 laidoje antradienio vakarą rėžė Laurita.

Lauritos gerbėjas - turtingas Kuveito naftos magnatas. Todėl ji nemedžios nei krepšininko Simo Jasaičio, nei Martyno Pociaus, nei Mindaugo Kuzminsko. Lietuvos žvaigždės vargsta ir ieško turtingų vyrų, nes pačios esą neužsidirba pinigų. Laurita sako, kad šalies atlikėjos nemoka daryti tikro šou.

„Tos atlikėjos atrodo per daug saldžiai ir tiesiog dainuoja papais, o ne savo balsais. Tokių pilnas pasaulis, jau tokios atsibodusios. Gal Pamela Anderson prieš daug metų buvo įžymi ir garsi, o dabar niekam neįdomu tie silikonai ir tas jų grožis dirbtinis, kai prisileidžia į lūpas ir vaikšto su išpūstais žandais“, - sako Laurita.

Laurita užvers Lietuvą skandalais, paslėpsniais ir scenos šou! Mergina žada dalyvauti „Eurovizijos“ konkurse ir užgrobti, pasak jos, merdinčią Lietuvos estrados sceną.

Dainininkės klipas "Heaven":

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.