Naują dainą „Pinup Girls“ duetas pristato apsinuogindamos

Simona ir Viktorija pristato seksualumu alsuojančią naujausią fotosesiją.<br>„Fotogenijai“ nuotr.
Simona ir Viktorija pristato seksualumu alsuojančią naujausią fotosesiją.<br>„Fotogenijai“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 6, 2014, 1:12 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 4:02 AM

„Norime nudžiuginti savo grupės gerbėjus“, – vienbalsiai sušunka garsusis „Pinup Girls“ duetas. Iš tikrųjų, atlikėjos padirbėjo iš peties ir šiandien savo grupės mylėtojams pristato naujausią fotosesiją.

Tiesa, „Pinup Girls“ nebūtų „Pinup Girls“, jei neįveltu ir šiek tiek paslapties, tad su gražiomis nuotraukomis pristatoma ir trumpa, naujausios dainos ištrauka. „Mes visada mėgstame eksperimentuoti ir įsikūnyti į vis naujus personažus. Mūsų visos fotosesijos labai skirtingos, tad dažnai, prieš naują projektą, su Viktorija pasvarstome, į kokį vaidmenį reikės „įlįsti“ šiandien“, – pokalbį pradeda Simona.

Šiai fotosesijai atlikėjos pasirinko jauną ir talentingą fotografų duetą – „Fotogenijai“, bei labai įdomią vietą - „Energetikos bei technikos“ muziejų.

„Dirbti su tokia perspektyvia komanda buvo vienas malonumas. Tempas, profesionalumas, bendras tikslas ir šaunus galutinis rezultatas“, – nedaugžodžiauja Viktorija.

„Pinup Girls“ gerbėjai žino, kad atlikėjos visada trykšta gera nuotaika ir nesibaigiančia energija, tačiau šioje fotosesijoje atlikėjos itin ramios ir griežtos.

„Seksualumas susipynęs su paslaptimi, griežta veido išraiška, bet analizuojantis žvilgsnis – maža užuomina apie mūsų naujausią dainą“, – mįslingai pokalbį užbaigia dainininkės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.