Ameba R. Kirilkino išvadinta M. Linkytė davė atkirtį

M.Linkytę supykdė R.Kirilkino kalbos.<br>D.Umbraso nuotr.
M.Linkytę supykdė R.Kirilkino kalbos.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Feb 9, 2015, 3:47 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 5:23 PM

„Eurovizijos“ atrankai artėjant prie pabaigos, dėl jos internete verda aistros, į kurias įsivelia ir atrankoje nedalyvaujantys atlikėjai. Dainininko Ruslano Kirilkino mintys apie atrankos finalininkus Vaidą Baumilą ir Moniką Linkytę gerokai papiktino abu šiuos atlikėjus.

Šeštadienį atrankoje duetu padainavę Vaidas ir Monika sulaukė daug palaikymo – pavyzdžiui, dainininkas Andrius Mamontovas socialiniuose tinkluose pareiškė, kad keliauti į „Euroviziją" turėtų būtent jie.

Tačiau netrūksta ir kitokių nuomonių. Prieš keletą metų atrankoje pats jėgas išbandęs R.Kirilkinas neslepia – Vaidas ir Monika jam neatrodo geriausias pasirinkimas.

„Baumilos žvilgsnio bijau ne tik scenoje, bet ir gyvenime kartais atrodo, kad jis visiškai negirdi savęs. Linkytė yra ameba, kuri intonuoja , o dainuoja lygiai taip pat kaip visos kitos etatinės pritariančios vokalistės“, – parašė R.Kirilkinas.

Šios jo mintys sulaukė V.Baumilos ir M.Linkytės reakcijos. Vaidas patarė R.Kirilkinui „mažiau gerti“ ir juokais įspėjo, kad kitaip šis „gaus kiaušą“. Akivaizdi užuomina į incidentą, kai koncerto metu Ruslanui į galvą pataikė agresyvaus žiūrovo mestas kiaušinis.

M.Linkytė paragino R.Kirilkiną atsargiau švaistytis žodžiais, nes jis galėjo įžeisti tiek jos, tiek Vaido garbę ir orumą.

Atsakydamas į tai, R.Kirilkinas internete patalpino žodžio „ameba“ reikšmės aprašymą.

„Nežinau, ką Ruslanas dabar ten rašo, nes mane užblokavo feisbuke. Į teismą jo tikriausiai niekas neduos, bet tai, ką jis apie mane pasakė, tikrai negražu. Noriu palinkėti jam daugiau negauti kiaušiniu per galvą. Tai, ką jis rašo, tiesiog vaikiška“, – lrytas.lt sakė M.Linkytė.

R.Kirilkino palyginimą su ameba ji suprato kaip užuominą apie savo figūrą.

„Aš niekada nesu komentavusi kitų dainininkų kūno linijų“, – pastebėjo atlikėja.

Beje, pirmadienio popietę ji atsidūrė klinikos palatoje – su lašeline rankoje.

„Nieko baisaus, tiesiog persišaldžiau. Šeštadienį – tiesioginė „Eurovizijos“ atrankos transliacija, norisi greičiau pasveikti. Šeimos gydytoja nusprendė, kad lašelinė padės“, – pasakojo Monika.

Daug komplimentų sulaukusį savo duetą su V.Baumila ji komentavo atsargiai. Kol kas ji ir Vaidas yra konkurentai.

„Tačiau taip – jei būtų nuspręsta, kad į „Euroviziją“ geriausia būtų siųsti mus kartu, šis variantas man būtų labai priimtinas“, – neslėpė dainininkė. M.Linkytės ir V.Baumilos pasirodymas „Eurovizijos“ atrankoje:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.