Dainininkė Madonna – per sena britų radijo eteriui

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 18, 2015, 7:01 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 7:25 PM

Muzikos pasaulyje bręsta naujas skandalas. Popmuzikai skirta britų visuomeninio transliuotojo BBC radijo stotis „Radio 1“ nusprendė netransliuoti naujausio dainininkės Madonnos kūrinio „Living For Love“. Sklinda gandai, kad sprendimą nulėmė 56-erių JAV atlikėjos amžius.

„Radio 1“ pastaruoju metu orientuojasi į 15-29 metų auditoriją. Britų spauda, remdamasi savo šaltiniais, paskelbė, kad Madonnos muzikos nuspręsta nebeįtraukti į programą, nes „radijo stoties klausytojai tiesiog nežino šios atlikėjos“.

Jaunimas iš tiesų mažai domisi vyresnės kartos atlikėjais. Pavyzdžiui, keturių „Grammy“ statulėlių laimėtojas dainininkas Samas Smithas, kuriam yra 22-eji, ant šios ceremonijos raudonojo kilimo prisipažino – iki šiol labai menkai žinojo Madonnos kūrybą.

Kilus skandalui, „Radio 1“ atstovai patvirtino, kad neketina transliuoti Madonnos dainos, tačiau tikino, kad amžius čia – niekuo dėtas.

„Nors mūsų radijo stoties kas savaitę klausosi 40 procentų Didžiosios Britanijos gyventojų nuo 15 iki 29 metų, muziką pasirenkame ne pagal atlikėjų amžių, o pagal kūrinių muzikinę vertę“, – tvirtino radijo atstovas.

Tai – jau ne pirmas sykis, kai populiariems atlikėjams užtrenkiamos radijo durys. Prieš porą metų „Radio 1“ į programą neįtraukė Robbie Williamso hito „Candy“. Ir tą sykį buvo kalbama, kad atlikėjas – per senas radijo auditorijai.

Naujausias Madonnos klipas „Living For Love“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.