Iš JAV sugrįžęs Donatas Montvydas romantiškai sveikino moteris

Kovo 8-ąją ne vienas Lietuvos dainininkas surengė specialius koncertus, kuriais savo gerbėjas sveikino su Tarptautine moters diena. Tai padarė ir po mėnesio viešnagės JAV į Lietuvą sugrįžęs Donatas Montvydas – sekmadienio vakarą jis dainavo sostinės Teatro arenoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 8, 2015, 8:11 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 6:05 AM

Donato koncertas – šioje arenoje vykstančios renginių serijos „Piano Night“ dalis. Žinomi dainininkai čia pasirodo su pianistu – pateikdami lyriškas, „apnuogintas“ savo dainų versijas. Valentino dienos proga tokį pasirodymą yra surengęs dainininkas Linas Adomaitis.

D.Montvydui sekmadienį talkino jo bendražygis – su daugeliu Lietuvos žvaigždžių grojantis pianistas Marius Leskauskas.

„Moters diena – labai graži šventė, nors moterims dėmesį reikia rodyti ne vieną, o 365 vakarus per metus.

Šiuo koncertu sveikinu ne tik savo mylimiausias moteris – žmoną Veroniką ir dukrelę Adelę. Sveikinu visas moteris, kurios mėgsta klausytis mano muzikos. Tuo pačiu tai ir iššūkis – kai scenoje pritaria tik fortepijonas, dainininko balsui tenka dar daugiau dėmesio, niekur nepasislėpsi“, – šypsojosi Donatas.

Romantiškam vakarui jis paruošė visus populiariausius savo atliekamus kūrinius – tarp jų ir „eurovizinį“ hitą „Love Is Blind“.

Per viešnagę JAV daug įspūdžių sukaupęs atlikėjas jau pirmadienį pradeda naują koncertų turą per Lietuvą, kuriame su juo gros ne tik pianistas, bet ir visa gyvai grojanti grupė.

Pirmasis pasirodymas kovo 9-ąją įvyks Utenoje, tada dainininkas keliaus į Panevėžį, Plungę, Šiaulius, Marijampolę, Ukmergę, Jonavą ir kitus miestus.

„Visada sakiau, kad mažesnių miestų publika man yra lygiai tokia pat svarbi, kaip ir didmiesčių. Tikiu, kad ne tik sostinėje yra reikalinga gyvai atliekama muzika“, – sakė dainininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.