Grupės „E.G.O“ narių pasiruošimas „Chorų karams“ baigėsi liūdnai

Naujai iškepta, tačiau lyderių pozicijas užkariaujanti vaikinų grupė iš Kauno „E.G.O“ sekmadienį debiutuos didžiausio masto muzikiniame projekte „Chorų karai“.

Grupės „E.G.O“ nariai.
Grupės „E.G.O“ nariai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 24, 2015, 6:22 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 11:31 PM

Ilgai negalvoję, kokia daina turėtų skambėti projekto „Chorų karai“ žiūrovams, galiausiai vaikinai nusprendė vienbalsiai – sekmadienio vakarą klausytojai galės išgirsti grupės „Snow patrol“ dainą „Run“. Idėja atlikti šį kūrinį kilo „E.G.O“ vokalistui Povilui Žilioniui. Pasak Povilo, tai viena mėgstamiausių vaikino grupių, o sudainuoti jų dainą didžiojoje scenoje – sena svajonė. Tiesa vaikinas projekte pasirodys sugipsuota ranka.

„Norėjau paįvairinti grupės pasirodymą ir atlikti vieną kitą akrobatinį triuką, tačiau mano karštas būdas neleido nudžiūti scenos dangai ir štai rezultatas, na svarbiausia burna nesugipsuota visa kita nesvarbu, kol ženysiuos užgis“, –  juokėsi grupės kibirkštis Povilas Žilionis.

Paklausus, kaip dainininkai ruošiasi koncertams, vaikinai net nedvejodami atsako, jog svarbiausia – gera nuotaika, daug energetinių gėrimų ir grupės lyderio Karolio Šliažo lazdų. Visi grupės nariai puikiai sutaria, kartu laiką leidžia ne tik dirbdami, bet ir laisvalaikiu, taip pat mėgsta kartu linksmintis, tačiau vaikinai nusiteikę rimtai ir supranta, kad pasiekti geriausių rezultatų scenoje galės tik profesionaliai žiūrėdami į savo darbą bei tam atiduodami visas jėgas. 

Nepaslaptis, jog bene visi grupės „E.G.O“ nariai jau ne kartą pabuvoję „Chorų karų“ scenoje. Prieš kelerius metus Mažvydas Raudonis savo balsu kovojo už Alytaus miestą, Povilas Žilionis dainavo Kauno studentiškajame chore, o Karolis Šliažas ne tik prisidėjo prie Kauno šampaninio choro pergalės savo balsu, bet ir atliko kelių chorų vadovo pareigas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?