Gatvės muzikos dienos dalyviai pagerbs T.Dobrovolskio atminimą

Ten veiks net 3 elektroninės muzikos platformos ir dienos metu nuo pietų iki pat vakaro vyks Naujamiesčio piknikas.

Gatvės muzikos dienos būgnų šou „Drum2gether“ šįmet bus skirtas T.Dobrovolskio (dešinėje) atminimui.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Gatvės muzikos dienos būgnų šou „Drum2gether“ šįmet bus skirtas T.Dobrovolskio (dešinėje) atminimui.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 8, 2015, 1:28 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 1:28 PM

Ten veiks net 3 elektroninės muzikos platformos ir dienos metu nuo pietų iki pat vakaro vyks Naujamiesčio piknikas.

„Visi yra kviečiami į „Lofto“ kiemą, kur susitiks elektroninės muzikos gerbėjai. Esame toliau nuo centro, todėl čia grosim garsiai visą dieną iki vėlaus vakaro. Kviečiame atsinešti savo užkandžių, „Lofto“ komanda taip pat keps skanėstus, dalinsimės“, – sako menų fabriko vadovas Viktoras Diawara.

Nuolatinis GMD bičiulis ir savanorių infocentras „Coffee Inn“ šiais metais taip pat propaguos dalinimosi idėją, šventės svečiams bei dalyviams siūlys dalintis GMD akimirkomis su visa Lietuva. Pilies, Vokiečių ir Vilniaus gatvėse esančiose šio tinklo kavinėse stovės pašto dėžutės, į jas bus galima mesti GMD atviruką, kuris bus išsiųstas į bet kurią Lietuvos vietą. Siuntimo išlaidas padengs „Coffee Inn“.

Kita „Coffee Inn“ siūloma atrakcija skatina jau nuo pirmadienio (11 dienos) savaitę iki GMD, fotografuoti savo improvizuotą būgną ir su žyme #drum2gether dalintis juo feisbuke. Gatvės muzikos dienos vakare atėjus į „Drum2Gether“ būgnų šou, bus galima susirasti atspaustą savo būgno nuotrauką momentinėje parodoje prie G9 laiptų. Šiemetinis būgnų šou bus dedikuotas amžiną atilsį Tomui Dobrovolskiui. Groti būgnais jo atminimui žada būrys jo mokinių.

GMD komanda siekia skatinti sąmoningumą ir jau kelinti metai iš eilės į programą mielai įtraukia Nacionalinio ir Santariškių kraujo centrų akcijas, kurių metu žmonės yra raginami duoti kraujo. Tai bus galima padaryti prie Salomėjos Neries gimnazijos ir Rotušės (arba Katedros) aikštėje stovėsiančiuose punktuose.

Kiti Lietuvos miestai taip pat stengiasi atrasti naujų, netradicinių GMD „kampų“: Marijampolės muzikantai gros ne tik miesto centre, bet ir miegamuosiuose rajonuose, taip norėdami nustebinti miestelėnus. Kaunas šiais metais taip pat rengs „Drum2gether“, akciją ves Linas Adomaitis, bus 16 grojimo būgnais punktų, iš kurių vienas bus skirtas šeimoms. Plungė ruošiasi piešti grafičius ir nori kurti GMD talismaną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.