G. Biku: iš kalėjimo – į skandalingąjį konkursą „Naujoji banga“

Per kalėjimo grotas kurį laiką saulės nemačiusi lietuvė Ginta Biku (27 m.) į laisvę išeina su trenksmu. Moteris pasirodys skandalais apipintame festivalyje „Novaja volna“ (liet. „Naujoji banga“).

Per kalėjimo grotas kurį laiką saulės nemačiusi lietuvė Ginta Biku (27 m.) į laisvę išeina su trenksmu. Moteris pasirodys skandalais apipintame festivalyje „Novaja volna“ (liet. „Naujoji banga“).<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Per kalėjimo grotas kurį laiką saulės nemačiusi lietuvė Ginta Biku (27 m.) į laisvę išeina su trenksmu. Moteris pasirodys skandalais apipintame festivalyje „Novaja volna“ (liet. „Naujoji banga“).<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 21, 2015, 4:20 PM, atnaujinta Nov 27, 2017, 12:31 PM

Tarptautinis muzikos festivalis dėl politinių priežasčių nuo 2015 metų bus rengiamas nebe Latvijoje, o Rusijos kurorte Sočyje. Praėjusiais metais būta didelio skandalo – dėl kategoriško Vladimiro Putino politikos palaikymo paskutinę minutę į festivalį buvo uždrausta atvykti atlikėjai Valerijai, Olegui Gazmanovui ir Josifui Kobzonui.

Paskelbus šių metų festivalio dalyvių sąrašą, jame galima išvysti ir Šveicarijai atstovaujančią bei sceniniu slapyvardžiu pasivadinusią Gintarę Kubiliūtę.

Primename, kad už grotų G.Biku atsidūrė dėl pinigų plovimo ir dokumentų klastojimo. Tokius kaltinimus Alpių papėdėje tarp ežerų įsikūrusiame Lugano kurorte gyvenančiai G.Kubiliūtei praėjusiais metais pareiškė antrankius jai uždėję Tičino kantono prokurorai.

Šveicarijos spauda teigia, kad už grotų ją nuvedė draugystė su 42 metų politiku ir verslininku Danieliu Enderlinu.

Tirdami šio šveicaro veiklą Italijos ir Šveicarijos pareigūnai nutiesė giją iki mados, televizijos ir muzikos pasaulyje sėkmingai dirbusios gražuolės.

Kaune gimusi G.Kubiliūtė į Šveicariją atvyko būdama devynerių, po to, kai jos motina Violeta susituokė su laikrodžius gaminančiu šveicarų turtuoliu Claudio Campana.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.