„Eurovizijos“ laimėtojui M. Zelmerlöwui – aštri M. Tylos kritika

Penktadienio vakarą festivalyje „Granatos Live“ pasirodymą surengęs švedų dainininkas Månsas Zelmerlöwas buvo pasitiktas kurtinančiais plojimais, tačiau padarė prastą įspūdį Lietuvos pramogų pasaulio rykliui – „Eurovizijos“ atlikėjams talkinančiam prodiuseriui Martynui Tylai.

M.Tylos (kairėje) nesužavėjo M.Zelmerlöwo pasirodymas.<br>T.Bauro ir P.Mantauto nuotr.
M.Tylos (kairėje) nesužavėjo M.Zelmerlöwo pasirodymas.<br>T.Bauro ir P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Aug 1, 2015, 1:44 PM, atnaujinta Oct 22, 2017, 10:26 AM

„Euroviziją“ šįmet laimėjęs švedas konkurse parodė įspūdingą numerį su įdomiais vaizdo grafikos ir filmavimo sprendimais.

Festivaliuose, žinoma, jo šou atrodo kitaip – dainininkas koncertavo su muzikantų grupe, surengė valandos trukmės pasirodymą, kurio metu ir pats grojo gitara – ne tik savo, bet ir „The Killers“ bei kitų žinomų atlikėjų dainas.

Didžioji dalis kūrinių žiūrovams buvo nežinomos, tačiau per „Euroviziją“ laimėjusį kūrinį „Heroes“ minia tiesiog pašėlo – šoko ir dainos tekstą plėšė kartu, nors kaip tik tuo metu užklupo lietus.

Tačiau M.Tylai pasirodė, kad šis koncertas buvo prastas – jis tai rėžė socialiniuose tinkluose.

„Tai gal išmokim atskirti grūdus nuo pelų. Man atrodo, kad jis – festivalio „pravalas“ Nr.1. Kad ir kokia puiki ta „eurovizinė“ daina buvo ten, konkurse“, – pareiškė M.Tyla, kuriam kur kas labiau patiko britės Jessie Ware pasirodymas.

Portalui lrytas.lt prodiuseris sakė, kad švedui scenoje trūksta charizmos, o kitos dainos nė iš tolo neprilygsta „euroviziniam“ hitui.

„Tai buvo švediško restorano dainos“, – sakė keleto žinomų Lietuvos atlikėjų prodiuseris.

„Granatos Live“ šį savaitgalį linksminasi apie 11 tūkstančių gerai nusiteikusių žiūrovų. Šeštadienio vakarą Rumšiškėse jų laukia daug įspūdingų koncertų – pasirodymus surengs GJan, Leonas Somovas ir Jazzu, britai „Jungle“, „Clean Bandit“ ir daug kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.