Vilniuje – įspūdingas muzikinis Helovino karnavalas paaugliams

Spalio 31 dieną parodų rūmuose „Litexpo“ rengiamas „Junior Halloween Carnaval“ yra pasiruošęs sudrebinti nusistovėjusias normas, jog jaunimas negali pilnavertiškai renginiuose džiaugtis muzika.

Karnavale koncertuos ir dainininkas E.Lubys.<br>V.Balkūno nuotr.
Karnavale koncertuos ir dainininkas E.Lubys.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 26, 2015, 4:00 PM, atnaujinta Oct 7, 2017, 5:55 PM

Dabar jaunimui įdomios ir aktualios pramogos lieka jiems nepasiekiamos, matomos, bet nepatiriamos. Mat klubai taiko lankytojų amžiaus cenzą.

„Taip kultūra neužaugs,- teigia renginio organizatoriai. – Todėl ir kilo idėja, kad reikia vakarėlio, kuriame kokybiška muzika ir pramogomis galės mėgautis ir paaugliai – galų gale jiems nebereiks meluoti“.

Karnavale laukia begalė pramogų ir žinoma muzika. Vyks net šeši gyvi pasirodymai, tarp koncertuosiančių atlikėjų – Edgaras Lubys ir reperis Mad Money. Didžėjų scenoje – jaunimui gerai žinomas, Lietuvos Justinu Bieberiu vadinamas DJ Daniukėlis ir užsieniečiai iš Belgijos (Lia Organa) ir Vengrijos (Ruiz Sierra). Ritmą palaikys ir šokių aikštelę išjudins net šešios šokių studijos.

Be profesionalios muzikos ir judesio parodų rūmuose bus įrengta maisto ir gėrimų zona, kurioje lauks ne tik įvairūs užkandžiai, bet ir ypatingai skanūs nealkoholiniai kokteiliai. Šiurpią nuotaiką kurs lazerių šou ir dekoracijos, kuriomis pasirūpins puikūs dekoratoriai iš užsienio.

„Junior Halloween Carnaval“ „Litexpo“ rūmus pavers zombių, vampyrų ir negyvėlių irštva. Kaip ir dera Helovinui, visi yra kviečiami pasipuošti karnavaliniais kostiumais. Geriausi gaus prizų ir specialių nuolaidų. Jaunuoliai į karnavalą gali atvykti su tėvais, kurie specialioje zonoje mėgausis kava bei užkandžiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.