Dž. Butkutė apie atšauktus koncertus: „Nuliūdinsiu, esu blaivi“

Antrą Kalėdų dieną Lietuvą apskriejo žinia, jog Marijampolėje 28 ir 29 d. turėję vykti Džordanos Butkutės koncertai „Aš – karalienė“ neįvyks. Džordana dėl šio nesusipratimo apkaltino renginių organizatorių Gytį Žitkauską, o jis – Elegijų, Džordanos vyrą ir jos vadybininką.

Po didelio skandalo – nemalonumai ir sugadintos šventės.<br>T.Bauro nuotr.
Po didelio skandalo – nemalonumai ir sugadintos šventės.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 26, 2015, 5:44 PM, atnaujinta Sep 27, 2017, 7:51 AM

Regis, toks skandalas įgauna pagreitį. Džordana paviešino savo nuomonę feisbuke, teigdama, jog tai nesibaigs gražiuoju – laukia teismai.

„Paskaičiau, ką rašo portalai... Jaučiu, kad „kabo“ laukimas, o ką gi atsakysiu dabar aš. Nuliūdinsiu visus „geranorius“ – esu blaivi ir blaiviai vertinanti situaciją. Yra taip, kaip yra. Advokatai jau nagrinėja visą medžiagą ir ruošia visa tai teismui.

Viskas, be abejo, yra labai nemalonu. „Organizatorius“, sugadinęs mums visiems šventes, ne tai kad neprisiėmė atsakomybės, bet dar ir drabstosi purvais. Pirmyn!

Yra sutartis, yra juristai, ir nemanau, kad bus labai sudėtinga viską sudėlioti į savo vietas. Aišku, pirmoj eilėj labai gaila Jūsų, kurie buvote pasiruošę šventei, o ir mes buvome parengę Jums gerą programą, prie kurios repeticijose dirbome ne vieną savaitę. Gaila. Liūdna.

Bet yra, kaip yra. Noriu tik patikinti, kad visi koncertai, kurie yra paskelbti Alytaus, Klaipėdos, Panevėžio, Šiaulių arenose, ir kuriuos organizuoja Elegijus, tikrai įvyks, ir tikrai taip pat galingai, kaip buvo Kaune ir Vilniuje. Manau, laikas jau parodė, kad mūsų, būtent mūsų pažadais, yra pagrindas tikėti.

Ir daugiau jokių „organizatorių“. Tik patys !!! Štai toks ir yra mano atsakas“, – rašė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.