M.A.M.A. ceremoniją su J. Jankevičiumi ves jo mylimoji Jazzu

Jau kitą penktadienį, sausio 29-ąją, Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyks svarbiausias metų lietuviškos muzikos renginys – apdovanojimų ceremonija M.A.M.A.

J.Jankevičius ir J.Arlauskaitė-Jazzu.<br>T.Bauro nuotr.
J.Jankevičius ir J.Arlauskaitė-Jazzu.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-01-22 19:57, atnaujinta 2017-06-10 11:00

Penktą sykį vyksiančiame renginyje, kurį tiesiogiai transliuos TV3, bus išdalinta keliolika statulėlių, ypatingus pasirodymus surengs „Bix“, „Antis“, Jurgis Didžiulis su Martynu Levickiu, „Golden Parazyth“, Monika Linkytė, Mantas Jankavičius, Vaidas Baumila, Virgis Stakėnas ir kitos Lietuvos muzikos žvaigždės.

Šiandien galime atskleisti, kad ceremoniją kartu su TV laidų vedėju Justinu Jankevičiumi ves populiari dainininkė, jo mylimoji Justė Arlauskaitė-Jazzu.

„Kažkas M.A.M.A. susirinkime užsiminė, kad gal tai būtų geras variantas, taip viskas ir išsirutuliojo. Mes neprieštaravome.

Komiko darbas kiek primena fotografo – žiūri į tuos pačius reiškinius, kuriuos mato visi, tik kitaip. Justė šiuo požiūriu yra mano mūza – ji pasako idėją, o aš ją paverčiu bajeriu“, – sakė J.Jankevičius.

„Justinas geriausias laidų vedėjas Lietuvos istorijoje. Sakau tai ne dėl to, kad jį labai myliu“, – patikino J.Arlauskaitė-Jazzu.

Išsamų poros interviu apie M.A.M.A. (ir ne tik) rasite šeštadienio „Lietuvos ryto“ žurnale „TV antena“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.