R. Kirilkinas aštriai sukritikavo savo „eurovizinį“ pasirodymą

„Man labai nepatiko mano pasirodymas“, – prisipažino R.Kirilkinas.<br>D.Umbraso nuotr.
„Man labai nepatiko mano pasirodymas“, – prisipažino R.Kirilkinas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 25, 2016, 1:42 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 6:13 AM

„Eurovizijos“ atrankai įsibėgėjant, daugėja ir atlikėjų bei jų gerbėjų aistrų. Dainininkas Ruslanas Kirilkinas pirmadienį netikėtai prabilo apie savo pasirodymo trūkumus.

Šeštadienį įvykusiame „Eurovizijos“ atrankos ture jis atliko dainą “In My World“ ir žengė į kitą etapą, tačiau neliko patenkintas savo pasirodymu.

Paprastai dainininkai vengia pripažinti savo trūkumus, tačiau šįkart R.Kirilkinas socialiniuose tinkluose buvo stebėtinai atviras.

„Norėčiau padėkoti visiems tiems, kurie palaikė ir balsavo už mano pasirodymą praeitą šeštadienį.

Likau tikrai maloniai nustebęs, nes nuoširdžiai man pačiam šis mano pasirodymas net labai labai nepatiko. Ir ilgai dar save kaltinsiu dėl tokio sprendimo, kuris mano akim, „neprasiskaitė“, – pareiškė R.Kirilkinas, kurio pasirodymo metu scenoje ant specialiai pastatyto suolelio etiudą vaidino statistai, tačiau šio numerio idėja daug kam liko neaiški.

„Filmavimo dieną aš nesusitvarkiau su visais savo vidiniais demonais, jauduliu. Kitame etape pasižadu visų pirma atlikti kūrinį su visu jo tekstu, tiesiog atlikti jį geriausiai, taip, kaip aš sugebu. Tikėti ir pasitikėti savim, o ne „butaforijos“ galia.

Tikrai nesiteisinu ir nemėgstu to daryt, mano manymu, tai nėra profesionalu, tačiau tik pripažįstu patį faktą sau – nebuvo išpildytas pasirodymas. Esu reiklus sau ir labai savikritiškas, tikiu šio kūrinio galia“, – rašo R.Kirilkinas.

Jo pasirodymas „Eurovizijos“ atrankoje:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.