R. Kirilkinas jautriai prabilo apie savo gyvenimo klystkelius

Šį šeštadienį LRT „Eurovizijos“ atrankoje kovosiantis dainininkas Ruslanas Kirilkinas neabejoja – šis pasirodymas bus geresnis už pirmąjį. Atlikėjas pasidalino mintimis apie savo žygį į „Euroviziją“.

R.Kirilkinas pripažino – darė daug klaidų.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
R.Kirilkinas pripažino – darė daug klaidų.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 1, 2016, 5:05 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 2:10 PM

Sausio viduryje šių metų atrankoje pirmą sykį pasirodęs dainininkas tada sakė, kad liko nepatenkintas savo pasirodymu – ypač vaizdine jo dalimi.

Dabar Ruslanas pristato studijoje įrašytą „eurovizinės“ dainos „In My World“ versiją ir dalijasi atvirais pamąstymais apie savo gyvenimą, kuriame netrūksta ir juodų puslapių.

„Esu paprastas vaikinas iš Telšių. Netašytas, nemokantis apsimesti. Svajonę turėjau: dainuoti. Ir jūs išklausėt manęs. Vieni pamilot mane, kiti gi nuteisėt, dariau klaidas, vieną po kitos. Įsivėliau į gėdingus skandalus. Viską mečiau, palikau. Bet širdyje jaučiau – pasiilgau.

Ir vėl dainavau. Ir vėl klydau. Uždirbau pinigus ir pralošiau juos, pragėriau, vėjais paleidau. Vėl palikau Lietuvą. Vėl bėgau nuo savęs. Ir vėl širdis sakė – pasiilgau. Man taip baisu. Man taip neramu, bet aš pasirinkau: bandysiu. Bandysiu, nes pasiilgau jūsų“, – emocingai dainos pristatymo kalbą pradeda R.Kirilkinas.

Jis užsimena, kad galbūt neturi tiek kozirių, kiek kiti atrankos dalyviai.

„Mano muzika nesivaiko naujausių madų. Manęs neaprengs Juozas Statkevičius. Bet turiu jus. Ir turiu dainą, sukurtą man. Dainą, kurią dainuoju savo širdim. Švedų kompozitorius Niklas Bergqvistas suprato mane. Jis sukūrė dainą, kuria galiu jums išrėkti: aš pasiilgau jūsų. Ir kad ir kas būtų, myliu jus, nes jūs esat mano pasaulis.

Mes daug galvojame, kokia daina turi šansų laimėti „Eurovizijoje“. Sakom – va, šita daina pakankamai gera, pakankamai kokybiška. Bet atsiminkim, kad ten laimi ne „pakankamai kokybiškos“ dainos. Ten laimi dainos, kurios kažkam yra pačios geriausios. Visame pasaulyje plaka labai skirtingų žmonių širdys. Bet plaka jos tuo pačiu ritmu“, – pristatydamas kūrinį, sako R.Kirilkinas.

Studijoje įrašyta dainos „In My World“ versija:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.