Rūta Ščiogolevaitė turi įdomų pasiūlymą Kauno vaikinams

Dainininkei Rūtai Ščiogolevaitei Valentino diena, vasario 14-oji, visiškai nereiškia ko nors panašaus į rožių žiedlapiais nuklotą kelią iki miegamojo ir šampano taurių su mylimuoju prieblandoje.

R.Ščiogolevaitė Meilės dieną dažniausiai dirba, o ne švenčia.<br>T.Bauro nuotr.
R.Ščiogolevaitė Meilės dieną dažniausiai dirba, o ne švenčia.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2016, 5:09 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 1:54 PM

Tačiau scenos profesionalė turi idėją kitiems – kaip kokybiškai ir nebanaliai sutikti Valentino dieną.

Rūta šiuo metu – darbų apsuptyje: dalyvauja „Eurovizijos“ konkurse, taip pat vos ne kasdien rengia po koncertą, tad pamąstyti apie poilsį ir tik sau skirtą laiką su mylimuoju nėra kada. Laiko sau nebus ir per įsimylėjėlių dieną.

„Man Valentino diena – darbo diena. Daug kas pasiteirauja: kaip sutiksi? Kaip švęsi? Čia kaip ir su Naujaisiais metais. Tuo metu turiu daug koncertų visoje Lietuvoje. O pats faktas, kad reikia švęsti Meilės dieną, nepasakyčiau, kad man ką nors reiškia. Meilės dieną aš stengiuosi, kad kitiems būtų gera“, – sako Rūta.

Valentino dienos išvakarėse, Vasario 13-ąją, Rūta kviečia kauniečius į savo solinį koncertą klube „Combo“, kur aistringas ir jausmingas dainas ji atliks kartu su Pauliaus Zdanavičiaus gyvo garso grupe. Su šia grupe Rūta koncertuoja jau daug metų.

„Tai bus mišri programa, sudaryta iš įvairių mano koncertų: skambės ir meilės dainų, ir kūrinių iš Tinos Turner repertuaro, ir mano autorinių dainų. Laukia labai įvairios nuotaikos – taip, kaip būna ir meilėje.

Tad jei Kaune dar liko vaikinų, kurie nesugalvojo, kur nusivesti savo damų šia ypatinga proga – šis koncertas bus kaip tik“, – sako Rūta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.