Lažybų bendrovių prognozė: į „Euroviziją“ vyks Donatas Montvydas

Nacionalinė atranka į „Euroviziją“ jau pasiekė finišo tiesiąją – savaitgalį paaiškėjo jos finalininkų sąrašas.

D.Montvydas savaitgalį neužėmė pirmosios vietos „Eurovizijos“ atrankos ture, bet jo galimybės laimėti vis dar vertinamos geriausiai.<br>D.Umbraso nuotr.
D.Montvydas savaitgalį neužėmė pirmosios vietos „Eurovizijos“ atrankos ture, bet jo galimybės laimėti vis dar vertinamos geriausiai.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 8, 2016, 4:22 PM, atnaujinta Jun 2, 2017, 8:16 AM

Priešpaskutinėje atrankos kovoje susikovė aštuoni dainininkai. Dviem iš jų svajones apie Stokholme gegužę vyksiantį didžiausią Europos dainų konkursą teko atidėti bent metams – atranką paliko Valdas Lacko ir Catrinah.

Šeštadienį LRT televizijos tiesioginiame eteryje susirungs šeši dainininkai – Erica Jennings, Donatas Montvydas, Rūta Ščiogolevaitė, Aistė Pilvelytė, Ruslanas Kirilkinas ir Ieva Zasimauskaitė.

Lažybų bendrovės jau mano žinančios, kas keliaus į „Euroviziją“, tačiau savaitgalį vykęs atrankos turas parodė, kad šiame konkurse netrūksta netikėtumų ir vis karštesnių aistrų.

Paskelbus komisijos ir žiūrovų balsavimo rezultatus daug kas aiktelėjo – jie visiškai sutapo. Tokį atvejį sunku prisiminti.

Pirmąją vietą ir publika, ir komisija skyrė dainininkei E.Jennings, antrąją – D.Montvydui. Toliau išsirikiavo R.Ščiogolevaitė, A.Pilvelytė, I.Zasimauskaitė ir R.Kirilkinas.

„Ypač ačiū komisijai už tai, kad maksimaliai palaikė ištobulintą mano dainos „Leading Me Home“ pasirodymo variantą. Aš pažadu, tuo pačiu ritmu tęsiu ir ateinančią savaitę“, – po sėkmingai jai pasibaigusio pusfinalio džiaugėsi E.Jennings.

Tačiau tai, kad balsavime ji šįkart pralenkė visus konkurentus, nepakeitė lažybų bendrovių specialistų nuomonės.

Dauguma po pusfinalio prognozavo, kad atranką šeštadienį laimės D.Montvydas, o E.Jennings užims antrąją ar trečiąją vietą.

Pavyzdžiui, bendrovėje „TonyBet“ pastačius eurą už D.Montvydo pergalę, galima laimėti tik 1,6 euro, o už E.Jennings arba R.Ščiogolevaitės – 4 eurus.

„Orakulas“ ir „Topsport“ dar tvirčiau vertina D.Montvydo galimybes – lažybų koeficientu 1,55. Antrojoje vietoje „Orakulo“ sudarytame reitinge – E.Jennings, trečiojoje – R.Ščiogolevaitė. „Topsport“ šias dainininkes surikiavo atvirkščiai – R.Ščiogolevaitės galimybes vertina geriau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: iniciatyvos „4 milijonų Lietuva“ pristatymas