Festivalyje „Summerburst“ gros ir lietuviai Radistai bei Samanta

Radistai – vieni nedaugelio lietuvių, kuriems atsivėrė festivalio „Summerburst Baltic“ scena.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Radistai – vieni nedaugelio lietuvių, kuriems atsivėrė festivalio „Summerburst Baltic“ scena.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 18, 2016, 9:30 AM, atnaujinta Jun 1, 2017, 9:37 AM

Jau birželio 11–12 dienomis Vilniaus Vingio parke dvi dienas iš eilės griaudėsiančiame visų laikų didžiausiame muzikos festivalyje „Summerburst Baltic“ įspūdingus pasirodymus surengs daugiau nei dvidešimt ryškiausių elektroninės muzikos žvaigždžių, tarp jų – Afrojackas, Alesso, Davidas Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Kygo ir Steve‘as Angello.

Pirmą kartą ne Švedijoje rengiamo festivalio organizatoriai šiandien skelbia dar tris atlikėjus, kurie gros „Summerburst Baltic“ scenoje.

„Tikru vasaros startu tapsiančio festivalio atlikėjų skaičius ir toliau didėja. Didžiuojamės, kad pirmą kartą Lietuvoje rengiamame festivalyje gros ne tik užsienio žvaigždės, bet ir mūsų šalies atlikėjai“, – sakė „Summerburst Baltic“ festivalio vadovas ir koncertų organizatoriaus „Live Nation Lietuva“ atstovas Deividas Afarjanc.

Vokietijoje gimęs atlikėjas Tujamo (tikras vardas Matthias Richteris) neslepia planų, kad specialiai festivaliui „Summerburst Baltic“ ruošia ypatingą pasirodymą. Visame pasaulyje žaibiškai išpopuliarėjęs atlikėjas karjerą pradėjo 2006 m. ir šiuo metu yra vienas labiausiai už savitą grojimo stilių vertinamų didžėjų pasaulyje.

Grojantis pačiuose garsiausiuose pasaulio klubuose, Tujamo pastoviai rengia pasirodymus Australijoje, daugelyje didžiųjų Europos miestų, Brazilijoje, Azijos ir Šiaurės Amerikos festivaliuose.

Tujamo bendradarbiauja su pačiomis ryškiausiomis elektroninės muzikos žvaigždėmis. Pernai jis prisidėjo prie didžiulę sėkmę pelniusio Diplo ir Skrillex projekto „Jack U“, kuris buvo apdovanotas „Grammy“.

Pirmą sėkmę populiariausių hitų sąrašuose Vokietijos atlikėjui 2014 metais pelnė singlas „Dr. Who!“. Šį kūrinį į savo šou įtraukė populiariausi pasaulyje didžėjai: Avicii, Steve‘as Aoki, Davidas Guetta, Tiesto ir Fedde Le Grand; hitą transliavo radijo stotys „BBC Radio 1“ ir „Sirius XM“.

Prie mūsų šalyje didžiulį gerbėjų būrį turinčio Vokietijos didžėjaus Tujamo prisijungia ir Lietuvos atstovė Samanta Savickytė. Į Lietuvos vardą pasaulyje garsinančių žmonių gretas kaip cunamis įsiveržusi gražuolė DJ Samanta išgarsėjo nuskynusi pergalę tarptautiniame didžėjų konkurse „Burn Residency“.

S.Savickytė įveikė kelis tūkstančius konkurentų iš viso pasaulio ir laimėjo 100 tūkstančių eurų investiciją į muzikinę karjerą. Prestižiniuose pasaulio festivaliuose „Tomorrowland“ ir „Electric Daisy Carnival“ kviečiama groti atlikėja „Summerburst Baltic“ dalyviams žada surengti puikų šou.

Kiti mūsų šalies šokių muzikos scenos atstovai, kuriems suteikta teisė groti „Summerburst Baltic“ festivalyje, yra Radistai. Visur spėjantys, pašėlę ir fantastiški nerealieji radistai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius visus savo gerbėjus kviečia vasarą pradėti būtent šiame festivalyje.

„Šis festivalis yra pats geriausias dalykas mūsų šalies muzikos istorijoje. Dar niekada Vilniuje neviešėjo tiek daug populiariausių pasaulio didžėjų. Bus puiku groti kartu su jais“, – sako Jonas Nainys.

„Jaučiamės įvertinti, kad galime prisijungti prie „Summerburst Baltic“ atlikėjų, ir savo gerbėjų tikrai nenuvilsime“, – Jonui antrina Rolandas Mackevičius.

Pilnas jau paskelbtų „Summerburst Baltic“ festivalyje atlikėjų sarąšas: Afrojackas, Alesso, Davidas Guetta, „Dimitri Vegas & Like Mike“, Kygo, Steve‘as Angello, Alanas Walkeris, „Bassjackers“, „Disciples“, Donas Diablo, MATTN, „NERO“, „NERVO“, Tujamo, „W&W“, „Radistai“ ir Samanta.

Radistų pasirodymo ištraukos:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.