Kauno stogus penktadienį kilnos islandas Bjarki

Jau šiąnakt Lietuvos elektroninės muzikos klausytojų kalendoriuose raudonai pažymėta spalio 7-oji visu pajėgumu šturmuos Kauną. Naktinis klubas „Lizdas“ atveža vieno didžiausių praėjusių metų techno hitų „I Wanna Go Bang“ autorių – Bjarki.

Bjarki – ryškus Islandijos techno muzikos talentas.<br>Renginio organizatorių nuotr.
Bjarki – ryškus Islandijos techno muzikos talentas.<br>Renginio organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-10-07 11:50, atnaujinta 2017-05-11 08:01

Bjarki Runaras yra jaunas ir perspektyvus techno muzikos prodiuseris bei atlikėjas iš šiaurinės Islandijos dalies, muzikinius eksperimentus pradėjęs vos dvylikos, šiuo metu kuriantis ir gyvenantis šokių muzikos sostinėje Berlyne.

Sunkų, bet subtilų, neturintį jokių limitų techno kuriantis atlikėjas pasakoja, kad būtent šią muzikos sritį pasirinko dėl vieną naktį Islandijos klube išgirsto Mistress Barbara pikto ir aršaus skambesio.

Bjarki šie metai buvo itin sėkmingi – greitai sulaukęs pasaulinio pripažinimo surengė turą Pietų ir Šiaurės Amerikoje, pristatė debiutinį albumą „Trip“ leidykloje, kurį dar visai neseniai įkūrė Nina Kraviz. Šį įrašą Kauno klubo lankytojams ir ketina pristatyti spalio 7-ąją.

Prieš metus pirmą kartą Vilniuje apsilankęs atlikėjas neslepia, kad tai buvo viena geriausių naktų jo gyvenime, todėl labai laukia ir pasirodymo Kaune. Be pagrindiniu smuiku vakare grojančio Bjarki, klube taip pat pasirodys ir „Naktinių Paukščių“ komandos beveik pilna sudėtis (gerai pažįstami Loranas Vaitkus ir Pakas) bei jaunasis Alexas Krellas, o taip pat ir „Lizdo“ rezidento statusą užsitarnavęs LSAR.

Naktis nusimato audringa, tad, žada jos rengėjai, islandiški techno vėjai gali pakelti ne vieną Kauno stogą į orą.

Bjarki hitas „I Wanna Go Bang“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kaip reaguotumėme į provokacijas, pone L. Kasčiūnai?