N.Baskovas į Lietuvą keliaus su treneriu ir dviem apsaugininkais

Ketvirtadienį į Lietuvą atvykstantis žinomas Rusijos atlikėjas Nikolajus Baskovas į mūsų šalį grįžta gerokai pasikeitęs.

N.Baskovo populiarumas Lietuvoje nemažėja.<br>M.Patašiaus nuotr.
N.Baskovo populiarumas Lietuvoje nemažėja.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys („Lietuvos rytas“)

Oct 26, 2016, 6:37 PM, atnaujinta May 10, 2017, 3:42 AM

Tenoras, dainuojantis ir arijas, ir popmuzikos kūrinius, penkiuose didžiausiuose Lietuvos miestuose iki lapkričio 4-osios koncertuos pristatydamas naują savo programą.

Pirmasis koncertas – ketvirtadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje. Ne pirmą sykį į Lietuvą atvykstantis atlikėjas turi ir gana įdomių pageidavimų.

Atidžiai prižiūri svorį

Jo bičiulis Filipas Kirkorovas mėgsta koncertų rengėjus stebinti prašydamas zefyrų ir šlapios dešros, o N.Baskovo pageidavimų sąrašas – kiek kitoks.

Anot jį pakvietusios agentūros „Bravo Events“ atstovės spaudai Godos Deksnytės, dainininkas šįkart akcentuoja mitybą – visuose miestuose pageidaus valgyti geriausiuose restoranuose, rinksis tiktai sveiką maistą, nuo kurio nepriaugama daug svorio.

Kad daug metų nuolat grumiasi su antsvoriu, neslepia ir pats N.Baskovas. Dėl naujojo šou „Žaidimas“, kurio premjera šį mėnesį įvyko Maskvoje, dainininkas šįmet per keletą mėnesių numetė net 19 kilogramų.

Kad jų per gastroles vėl nepriaugtų, su Nikolajumi į Lietuvą atvyks jo asmeninis treneris, visuose viešbučiuose turi būti galimybė pasinaudoti sporto sale.

Visur mėgausis prabanga

Vilniaus oro uoste dainininkas pageidauja naudotis ypač svarbiems asmenims skirta atvykimo sale, o keliauti po mūsų šalį – limuzino klasės automobiliu „Mercedes-Benz“.

Kiek netikėta, bet kartu su juo į Lietuvą atvyks du apsaugininkai – taip gastrolėse keliauja tiktai ryškiausios muzikos pasaulio žvaigždės.

Ko Lietuvoje bijo N.Baskovas, nežinia, bet apsaugininkai įsitaisys kambariuose, kurie bus šalia jam skirtų apartamentų.

Visuose viešbučiuose, kuriuose nakvos dainininkas, nurodyta jam užsakyti brangiausius numerius.

Kartu su dainininku Lietuvoje viešės maždaug 50 žmonių palyda – muzikantų, šokėjų ir koncertą aptarnaujančių technikų grupė.

Naujas šou – labai brangus

Pats N.Baskovas tvirtina, kad į naujojo šou pastatymą investavo apie 2 milijonus eurų.

Režisierius Aleksejus Sečenovas šiam koncertui sukūrė scenarijų, atspindintį šešis skirtingus pasaulius – nuo Romos imperijos iki senovės Egipto.

Koncertui skirtingas dekoracijas atveš trys vilkikai, o kostiumų šiam muzikiniam spektakliui pasiūta per tris šimtus.

Tarp jų kūrėjų – ir žinomas Rusijos dizaineris Valentinas Judaškinas, o siuvėjai buvo pasamdyti Prancūzijoje, tie patys, kurie siuva kostiumus garsiam TV serialui „Sostų karai“. Mat Rusijoje tinkamų specialistų dainininkas ir jo komanda nerado.

Stebino keistais apdarais

Nors per pastarąsias porą savaičių, kalbama, būtent dėl prastai parduotų bilietų Lietuvoje atšaukti dainininkų Laros Fabian, Sergejaus Lazarevo, Kim Wilde ir Belindos Carlisle koncertai, N.Baskovui tokių problemų neturėtų kilti.

„Populiarumu Lietuvoje jis prilygsta F.Kirkorovui – į jų koncertus bilietai perkami gerai“, – patikino G.Deksnytė.

Į Lietuvą N.Baskovas atvyksta įdomiu karjeros metu. Dainininkui spalio viduryje sukako keturiasdešimt – gimtadienį jis šventė vienas Maldyvuose, išjungęs telefoną ir nepriėmęs net artimiausių draugų sveikinimų.

Prieš tai dainininkas surengė kelis labai keistus pasirodymus festivalyje „Novaja volna“, kurie patraukė ir Vakarų žiniasklaidos dėmesį. Į sceną Sočyje jis žengė persirengęs tigru, vandeniu su kriaukle ant tarpkojo ir ryškiai geltonu pokemonu.

Nebendrauja su sūnumi

Tiesa, į linksmą karnavalą pasinėręs dainininkas retą atvirumo akimirką prisipažino, kas neduoda jam ramybės.

Šįmet dešimt metų sukako jo sūnui Bronislavui, kurį atlikėjas turi su buvusia žmona Svetlana Špigel. N.Baskovo santuoka su ja nutrūko 2008-aisiais.

Teismas sūnaus globą priteisė motinai, ji yra ištekėjusi už ukrainiečių verslininko ir išvykusi iš Rusijos.

Dainininkas prisipažino, kad po skyrybų nė sykio nėra bendravęs su sūnumi – to esą neleidžia vaiko motina.

„Yra, kaip yra – laikas viską sudėlios. Bet man skaudu“, – Rusijos spaudai prisipažino populiarusis rusas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.