Išgirskite: „X faktorių“ palikusi Laura Domarkė įrašė B. Spears hitą

Dar visai nesenai realybės šou „X faktorius“ kėdžių egzamino neišlaikusi Laura Domarkė mikrofono neatsižadėjo. Šiandien atlikėja startuoja naujame „Youtube“ muzikos kanale, kuriame jau puikuojasi Lauros akustiškai atliktas Britney Spears dainos „Baby One More Time“ variantas.

Laura Domarkė.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Laura Domarkė.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-05 14:14, atnaujinta 2018-02-10 00:35

Kaip teigia pati Laura, „X faktorius“ jai buvo tik pati pradžia: „Asmeniškai pati nemėgstu amerikietiško popso, tačiau daugumą tokių dainų tiesiog smagu dainuoti draugų kompanijoje. Britney „One More Time“ dainos akustinė aranžuotė buvo ruošta būtent „X faktoriaus“ scenai, tačiau ji ten, kaip norėjau, tiesiog nesuskambėjo.“

Nors didžioji realybės šou scena ir išgyvenimai jau nugulė praeityje, Laura neketina pamiršti muzikos. „Imu iš gyvenimo viską, ką jis duoda, todėl emocijų, kurias man suteikia muzika atsisakyti nežadu. Naujas „Youtube“ muzikinis kanalas – tik mažas žingsnelis pirmyn“.

Jauna atlikėja neslepia, jog internete kol kas klausytojus džiugins tik įvairių dainų „koveriais“.

Laura norėjo, kad pirmasis muzikinis startas būtų būtent ta daina, su kuria „X faktorius“ merginai baigėsi. „Labai norėjau, kad klausytojai išgirstų ją taip, kaip ją girdžiu aš. Lengvas roko prieskonis akustinėje versijoje iš pažiūros banalią dainą paverčia žaismingu, bet lyrišku kūriniu“.

Paklausta, kodėl nesiryžta atlikti savo kūrybos dainų, mergina atskleidė, kad paskutinę dainą parašė būdama vos 19-kos.

„Praėjo nemažai laiko, todėl dabar savęs ieškau muzikiniame kelyje. Nesu tikra, kokius jausmus ir apie ką noriu papasakoti šiame savo gyvenimo etape, todėl dabar eksperimentuoju su įvairiais žanrais ir skambesiu“.

Naujai suskambėjusi „One More Time“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.