Mia gerbėjams paskelbė svarbią žinią: „Jau turiu ir kelionės planą“

Dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia trečiadienio rytą gerbėjams paskelbė džiugią žinią. Žinoma moteris savo jėgas išbandys Lietuvos nacionalinėje „Eurovizijos 2017“ atrankoje. Šią naujieną Mia paskelbė socialiniame tinkle.

Mia nusprendė dalyvauti „Eurovizijos“ atrankoje.<br>T.Bauro nuotr.
Mia nusprendė dalyvauti „Eurovizijos“ atrankoje.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-21 10:18, atnaujinta 2018-02-09 21:28

„Va, taip, šiandien pabudau ryte ir pasakiau sau: „Užteks, mergyt, kiek galima, jau visos pagalvės šlapios... Kur tavo stiprybė dingo? Mm? Išsitaškei kaip kiaušinis, nukritęs ant žemės. Čia ne tu! Tokios tavęs nepažįstu!

Na, sakykime, mano tankui tiesiog reikėjo remonto. Iki šiandien trūko vienos detalės. Raktą jau turiu, galime važiuoti. Jau turiu ir kelionės planą. Pirmiausia važiuosime į „Eurovizijos“ atranką, tikiuosi, ten bus kur prisiparkuoti? Gražios dienos, mažučiai“, – rašė Mia.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad asmeninio gyvenimo dramos, nepavykęs restoranų verslas Druskininkuose – visa tai buvo užgožę muzikinę dainininkės karjerą. Bet dabar, regis, ji pasiryžusi susigrąžinti publikos dėmesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.