Sashos Song koncertas George'o Michaelo atminimui papiktino pastarojo gerbėjus

Reaguodamas į legendinio dainininko George'o Michaelo mirtį, garsus šalies dainininkas Sasha Song nusprendė surengti koncertą jo garbei. Tačiau idėja nesulaukė pasisekimo.

Sashos Song idėja nesulaukė populiarumo.<br>„ViDA Press“, T.Bauro nuotr.
Sashos Song idėja nesulaukė populiarumo.<br>„ViDA Press“, T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 30, 2016, 9:25 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:05 PM

Dar gruodžio 27 dieną, praėjus vos dviem dienoms po muzikos legendos mirties, Sasha Song kartu su klubu „Legendos“ socialiniame tinkle paskelbė žinią apie sausio 3-ąją planuojamą koncertą.

Renginys skirtas pagerbti G.Michaelo atminimą, atliekant populiariausias jo dainas. Tai nėra naujiena Sashai Song – atlikėjas yra didelis G.Michaelo gerbėjas, yra ne sykį rengęs specialius britų žvaigždės dainų koncertus, jas dainavo ir su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru.

Tačiau tokia idėja papiktino Anapilin kai kuriuos iškeliavusios garsenybės gerbėjus. Daugeliui greičiausiai užkliuvo tai, kad pagerbimo koncertas ne tik nėra nemokamas, bet ir kainuoja nemažai – 20 eurų. Tokia bilieto kaina buvo paskelbta iš pradžių.

Panašu, kad bilietai nebuvo itin gerai perkami – penktadienio vakarą buvo paskelbta nauja žinia: bilietų kaina sumažinta iki 10 eurų.

„Legendos“ klubo kolektyvas pasitarė su atlikėju Sasha Song ir, drauge reaguodami į George'o Michaelo gerbėjų pasipiktinimą, sumažinome bilieto kainą iki 10 eurų, kurie padengs tik būtiniausias ir ne visas išlaidas, jog įvyktų maksimaliai kokybiškas bei gerbėjų lūkesčius atitinkantis koncertas“, – tokia žinutė buvo paskelbta renginio pranešime feisbuke.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.