Vilniuje – didelis Sabrinos, „Ottawan“, Dr. Albano ir „Snap!“ koncertas

Italė Sabrina – 80-ųjų popmuzikos sekso simbolis.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Italė Sabrina – 80-ųjų popmuzikos sekso simbolis.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-01-02 15:38, atnaujinta 2018-02-09 19:48

Įsibėgėjęs praeities popmuzikos žvaigždžių traukinys į Lietuvą nesustoja. Pavasarį rengiamas dar vienas didelis jungtinis koncertas – šįkart jis įvyks Vilniuje.

Gegužės 27-ąją Vilniaus „Siemens“ arenoje bendrą koncertą surengs net keturios 80-ųjų ir 90-ųjų žvaigždės – dainininkai Sabrina, Dr.Albanas, grupės „Ottawan“ ir „Snap!“.

Seksualioji italų atlikėja Sabrina Salerno – puikiai žinoma popmuzikos gerbėjams. Atlikėja, gimusi 1968-ųjų kovo 15-tą dieną, jau po 18 metų tapo 80-tųjų popmuzikos sekso simboliu. Sabrina yra ne tik iš Italijos kilusi dainininkė, kuri pati rašo dainas, bet ir prodiuserė, aktorė, laidų vedėja. Tačiau didžiausios sėkmės ji sulaukė būdama scenoje.

Per savo 30 metų trunkančią karjerą ji sugebėjo parduoti daugiau nei 20 milijonų įrašų visame pasaulyje. Net 10 jos kūrinių tapo tarptautiniais hitais bei pasiekė populiarumo viršūnę. Pagrindinis Sabrinos hitas yra 1987-taisiais išleista daina „Boys (Summertime Love)“. Šiam kūriniui sukurtas provokuojantis klipas „susprogdino“ pasaulio žiniasklaidą ir akimirksniu užkariavo žiūrovų simpatijas.

„Ottawan“ – duetas, kuris įrašė pasaulį sudrebinusius hitus „D.I.S.C.O.“ ir „Hands Up“. „Hands up, baby, hands up....“ – tik išgirdus šiuos žodžius norisi pasinerti į aštuoniasdešimtųjų vakarėlius. Būtent ši daina puikiai reprezentuoja „Ottawan“ veidą ir stilių.

Žymiausias popscenos daktaras – 90-tųjų popmuzikos karalius Dr. Albanas, kurio tikrasis vardas – Albanas Nwapa. Švedijoje gyvenantis afrikietis studijavo odontologiją ir jau turėjo tapti daktaru, kai atsitiktinai įrašė dainą pavadinimu „It‘s my life“.

Ši daina žaibišku greičiu išpopuliarėjo ir pasklido per visą pasaulį. Nutraukęs odontologo karjerą, Stokholme įsikūręs muzikantas bei įrašų prodiuseris išgarsėjo stiliumi, puikiai pritaikytu šokių aikštelėms. Dr. Albanas yra pardavęs daugiau nei 11 milijonų savo albumų ir singlų.

„Rhythm is a dancer“ – ši daina privers tūkstančius koncerto žiūrovų pakelti rankas į viršų ir šokti su 90-tųjų MTV eterio dievukais iš Vokietijos „Snap!“. Ši grupė, kuri laikoma vienu sėkmingiausių 90-ųjų Europos šokių muzikos projektų, driokstelėjo energija pulsuojančiais hitais: „Mary Had a Little Boy“, „Do You See the Light“, „The Power“.

Sabrinos hitas „Boys“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: iniciatyvos „4 milijonų Lietuva“ pristatymas