Į Lietuvos muzikos festivalį atvyksta milijonus sekėjų turinti erotikos žvaigždė

Kas gali būti geriau už savaitgalį prie ežero, kai naktys trumpiausios, rokenrolas trankiausias, o hormonų audras kelia viena žavingiausių metalinės scenos asmenybių?

Dani Divine į Lietuvą atvyksta dėl pasirodymo „Kilkim Žaibu“ scenoje.<br>Festivalio rengėjų nuotr.
Dani Divine į Lietuvą atvyksta dėl pasirodymo „Kilkim Žaibu“ scenoje.<br>Festivalio rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-04-07 12:12, atnaujinta 2017-04-13 23:28

Būtent tokį sprogstamą kokteilį siūlo festivalis „Kilkim Žaibu“, kurio scenoje pasirodys rokenrolo legendų „Motörhead“ pagerbimo grupė „Murder One“. O jų pasirodymą pagardins daugybės internautų numylėtinė Dani Divine.

„Murder One“ – tai grupė, kuri pagal pradinį sumanymą buvo suburta vienam pasirodymui – Kauno muzikos klubo „Lemmy“ pirmajam gimtadieniui paminėti. Tačiau kartais viskas pavyksta taip gerai, kad „vienkartinė“ grupė tiesiog negali tarti „Ačiū, viso gero, ir iki pasimatymo pragare“, o žengia rimtą žingsnį pirmyn ir lipa į 18-ojo „Kilkim Žaibu“ sceną.

Šios grupės sumanytojas ir siela Alenas Blakulla daugelį metų grojo su populiariausiomis Lietuvos metalo grupėmis, o šiuo metu lieja pamatus savo naujai suburtai rokenrolo komandai. Beje, jis net miega kartu su gitara.

Šią grupę papildo ir Kommander Lu – vienas aktyviausių ir žinomiausių Lietuvos scenos „blekerių“, jo įdėtam indėliui į Lietuvos metalo sceną nepakaktų aprašyti ir kelių puslapių (ir tai – minint vien tik pavadinimus). Kaip teisingai mušti būgną, šioje grupėje geriausiai žino Jusc – niekas nepaneigs, jog jis visada kupinas geros emocijos ir tiesiog kiečiausias rokenrolo būgnininkas iš Šiaulių.

Ir galiausiai – labiausiai intriguojantis grupės narys, anapilin jau iškeliavusio legendinio Lemmy vietininkas žemėje, beveik identiško vokalo savininkas – Thomas Exhumator iš Belgijos (taip pat žinomas iš grupių „Spermafrost“ ir „Slaughter Messiah“).

Tad jeigu primiršote tikrų tikriausios metalo ir rokenrolo legendos vardą užsitarnavusių „Motörhead“ tekstus – nupūskite nuo atminties dulkes, treniruokite gerklę užstaugti „Ace of Spades“ ir pasiruoškite nepamirštamam šėlsmui – ne tik muzikos, bet ir karštų kūnų.

Mat šio koncerto žiūrovų kraują ne tik savo išvaizda, bet ir ugnimi kaitins žavingoji anglė Dani Divine, fetišo erotikos modelis, kuri socialiniame tinkle „Facebook“ turi beveik 3 milijonus gerbėjų ir atvyksta į Lietuvą vien tik dėl šio pasirodymo!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.