SEL lyderis koncerte Klaipėdoje surengs ypatingą premjerą

Bene laukiamiausias šios vasaros muzikinis renginys Lietuvoje – grupės SEL koncertas pajūryje, vyksiantis liepos 8 dieną. Tą puikiai įrodo bilietų pardavimai į renginį.

Egidijus Dragūnas žada parodyti šou, kokio Lietuvoje dar nebuvo.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Egidijus Dragūnas žada parodyti šou, kokio Lietuvoje dar nebuvo.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 18, 2017, 1:20 PM, atnaujinta May 18, 2017, 1:24 PM

Vos paskelbus naujieną apie Egidijaus Dragūno ir jo muzikantų pasirodymą Klaipėdoje, per pirmąją savaitę buvo nupirkta pusė bilietų į renginį.


„Aš žinau, kad SEL gerbėjai yra patys ištikimiausi. Bet kiekvieną kartą, kai jie tai primena, man paglosto širdį. Esu dėkingas mano muzikos mylėtojams už tai, kad domisi SEL kūryba ir pasirodymais. O geriausia mano padėka jiems – stulbinamas būsimas šou, kuris bus dar geresnis nei iki šiol buvę“, - kalbėjo Egidijus.


Lietuvos muzikos pasaulio žvaigždė, iki koncerto likus vos 50 dienų, pranešė svarbią naujieną. Atėjusieji į koncertą taps muzikinės premjeros liudininkais. Naujų grupės dainų ištroškę gerbėjai galės būti pirmieji, kurie išgirs naujausią SEL kūrinį.


„Garantuoju, kad daina tikrai patiks“, - sako Egidijus.


SEL lyderis E.Dragūnas toliau kelia pramogų pasaulio kartelę aukštyn. Prieš kelerius metus grandiozinius anšlaginius koncertus rengęs atlikėjas investavo šimtus tūkstančių eurų, kad savo gerbėjams surengtų nepamirštamą šou.

„Scena bus kaip 8 aukštų dydžio robotas. Toks dar nestovėjo nei Lietuvoje, nei už jos ribų“, - intrigavo E.Dragūnas.


Dabar atlikėjas pranešė, kad pirmoji scenos vizualizacija, kuria jis su gerbėjais pasidalijo prieš kelis mėnesius, dar patobulinta.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.