Didžiojoje Britanijoje išleistas naujasis „Radistų“ singlas „Good Things“

Vos prieš dvi savaites pranešę apie sutartį su viena didžiausių muzikos pasaulio kompanijų, Radistai toliau džiugina gerbėjus: „Warner Music UK“ išleido „Radistų“ naują singlą „Good Things“. Nuo šiandien naujoji „Radistų“ ir dainininkės Beatrich daina yra prieinama populiariausioje pasaulyje legalios muzikos transliacijų platformoje „Spotify“.

"Radistai" ir Beatrich.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
"Radistai" ir Beatrich.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 2, 2017, 12:08 PM, atnaujinta Jun 2, 2017, 12:12 PM


„Šiandien didi diena – pasaulinė mūsų naujo singlo premjera. Negalime sulaukti, kaip mūsų naująją dainą priims gerbėjai“, – sako Jonas Nainys.


Tai nėra vienintelė džiugi naujiena elektroninės muzikos gerbėjams. „Radistai“ atskleidžia, kad netrukus pristatys dainos vaizdo klipą.


„Prižadame, kad naujo vaizdo klipo ilgai laukti nereikės – žiūrovų teismui jį pateiksime netrukus“, – žadėjo Rolandas Mackevičius.


Naująjį singlą „Good Things“ Radistai įrašė kartu su sparčiai populiarėjančia dainininke Beatriče Pundžiūte, žinomą kaip Beatrich. Vos prieš dvejus metus socialiniuose tinkluose atrasta atlikėja neseniai atšventė 19-ąjį gimtadienį.


„Ypatingai daug savęs įdėjau į šią dainą. Man ji labai artima, nes dainuoju apie gerus dalykus, kurie įvyks ateityje. Šie metai – kaip nauja pradžia. Čia prasideda naujas gyvenimas, kuriame laukia begalė naujų patirčių“, – sakė Beatrich.


Geriausiu didžėjų duetu tituluojami „Radistai“ jau 9-erius metus yra elektroninės muzikos vėliavnešiai. Pernai J.Nainio ir R.Mackevičiaus surengti „Radistai Village“, „Radistai Castle“ festivaliai ir kiti šou bei pasirodymai sutraukė daugiau nei 15 tūkst. žiūrovų.


„Radistų“ oficialiame „YouTube“ kanale buvo užfiksuotas rekordinis peržiūrų skaičius: 2011 m. veiklą pradėjęs kanalas pernai buvo žiūrėtas daugiau nei 5 mln., o per visą laikotarpį – beveik 20 mln. kartų. Socialiniuose tinkluose „Radistai“ taip pat turi didžiulę sekėjų armiją: „Facebook“ – 250 tūkst., „Instagram“ – 150 tūkst. gerbėjų.

Naujasis "Radistų" ir Beatrich singlas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.