Karklės festivalis paskelbė daugiau atlikėjų: atvyksta ir garsus švedas

Su trenksmu sugrįžtantis ir rugpjūčio 18-20 dienomis į pajūrį kviečiantis festivalis „Karklė Live Music Beach 2017“ toliau džiugina melomanus. 

Mike'as Perry.<br>A.Svenssono nuotr.
Mike'as Perry.<br>A.Svenssono nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 16, 2017, 12:57 PM, atnaujinta Aug 17, 2017, 3:33 PM

Skelbiami dar keturi ant didžiosios scenos lipsiančių atlikėjų ir grupių pavadinimai: Mike'as Perry, „Bix“, „Naktinės Personos“ ir „Žalvarinis“.

Iš Švedijos kilęs didžėjus ir muzikos prodiuseris Mike'as Perry Europos šalių šokių ir elektroninės muzikos „topus“ užkariavo praėjusiais metais. Tarptautinės šlovės susilaukė kartu su dainininke Shy Martin įrašęs hitu tapusį kūrinį „The Ocean“. 

Šiltas, vasariškas, pulsuojančio elektroninio ritmo ir žavaus vokalo nuspalvintas kūrinys įkopė ne tik į daugelio Europos šalių „topus“, bet ir į prestižinio JAV muzikinio žurnalo „Billboard“ sudaromą šokių ir elektroninės muzikos hitų sąrašo viršūnę.  

Sėkmė nepalieka atlikėjo ir toliau – jis kviečiamas į didžiausius elektroninės muzikos festivalius, renka pilnas sales ištikimų gerbėjų ir leidžia hitus, kuriuos bemat pamilsta visi šokių muzikos gerbėjai. 

Šiemet trisdešimtmetį „Siemens“ arenoje minėsianti grupė „Bix“ jubiliejų pradės švęsti dar vasarą. Drąsiai legendine Lietuvos roko grupe vadinami šiauliečiai pajūrio festivalininkams parodys, kokią galingą ir stiprią patirtį per tiek metų yra sukaupę. 

Karklės scenoje skambės ne tik užpernai pasirodžiusio naujausio grupės albumo „Ray“ dainos, bet ir populiariausi, per ilgą karjerą įrašyti kūriniai, kurių žodžius puikiai prisimins visi gerbėjai. 

Jeigu legendine Lietuvos roko grupe vadiname „Bix“, tai mūsų šalies popmuzikos karaliais drąsiai galime įvardinti grupę „Naktinės personos“. Dešimtmetį gyvavusi ir 2002 metais skirtingais keliais pasukusi grupė 2014-aisiais sugrįžo į muzikinį pasaulį, surengdama itin sėkmingą koncertinį turą „Po 20 metų“ ir užpildžiusi didžiausias mūsų šalies arenas. Ši sėkmė tik patvirtino, jog jų kuriama muzika – neužmiršta ir mylima iki šių dienų, o muzikantai tikina, kad koncerto pajūryje metu naujai suskambės visi nostalgiški hitai. 

Festivalio organizatoriai užsimena, jog melomanams yra paruošę ir daugiau muzikinių staigmenų, tačiau jas žada atskleisti po truputį – artėjant renginiui.  

„Karklė Live Music Beach“ lieka ištikimas savo sukurtoms tradicijoms bei pajūrio atmosferai, kuri lemia jo unikalumą ir išskirtinumą Lietuvos renginių fone. Pajūryje rugpjūčio 18-20 dieną bus galima išgirsti AronChupą, „Leon Somov & Jazzu“, Mahmutą Orhaną, islandus „Vök“, „Lilas ir Innomine“, „Radistus“, Manfredą, „Weiss“, „Lemon Joy“, „Biplan“ ir daugelį kitų garsių Lietuvos ir užsienio atlikėjų. 

Vienas iš skiriamųjų festivalio bruožų yra ir tai, kad jo organizatoriai visuomet skiria daug dėmesio elektroninei šokių muzikai, kuri kasmet turi savo atskirą sceną ir savą publiką. Ne išimtis ir šie metai, skirtumas tik tas, kad šiai vasarai yra parengtos net dvi skirtingos koncepcijos, kaip išlaikyti festivalio dalyvius ant kojų aušros, ir abi jos bus įgyvendintos.

M.Perry hitas "The Ocean":

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.