Išgirskite: su Kastyčiu Kerbedžiu koncertuojantis Donatas Blanka pristato dainą „Žingsniai“

„Ši daina – tarsi pagalbos šauksmas, noras užbaigti ilgai trunkančias klajones“, – taip savo naujausią dainą „Žingsniai“ pristato šiaulietis atlikėjas Donatas Blanka.

 Donatas Blanka.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Donatas Blanka.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 29, 2017, 11:31 AM, atnaujinta Sep 29, 2017, 11:39 AM

Anot jo, daina yra svajinga, melancholiška, bet ne depresyvi.

Išskirtinio skambesio daina „Žingsniai“ – apie ramybės paieškas. „Dainos herojus, nors ir žinodamas, kur rasti taip išsvajotą pilnatvę ir laimę, vis tiek nenustoja ieškoti - kažkodėl jam negana mylimosios glėbio. Tačiau, kai nebėra kur eiti, jis skuba būtent pas Ją“, – kūrybinėmis mintimis dalijasi Donatas, išgarsėjęs muzikiniuose TV projektuose, o didžiojoje scenoje pasirodantis ir kaip pritariantis Kastyčio Kerbedžio vokalistas.

Klausytojus vis naujomis dainomis džiuginantis atlikėjas sako, kad nuolat ieško savojo muzikinio skambesio. „Kuo toliau, tuo labiau jaučiu aistrą elektroninei muzikai. Dainos „Žingsniai“ aranžuotė primena 80-ųjų skambesį, o jis man – labai artimas“, – pasakoja Donatas. Kuriant šią dainą, panaudota daug to laikmečio muzikinės technikos.

Pasak atlikėjo, kiekviena daina jam yra lyg naujo albumo išleidimas, nes savo kūriniams skiria daug darbo, kūrybinių ieškojimų ir meilės.

„Džiaugiuosi, kad su kiekviena nauja daina jaučiuosi artėjantis tiesos link, tobulėju“, – Donatas tikisi, kad naujoji jo daina „Žingsniai“ sulauks  klausytojų palankumo.

Daina „Žingsniai“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.