Bliuzroko meistrai „Twin Dragons“ kūrybos jubiliejų šią savaitę švęs Lietuvoje

Laiko patikrintos bliuzroko muzikos gerbėjai šią savaitę bus pamaloninti net trim koncertais.

 „Twin Dragons“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 „Twin Dragons“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 4, 2017, 11:57 AM, atnaujinta Oct 4, 2017, 12:02 PM

Į Lietuvą pirmą kartą atvykstantys vieni įdomiausių šio stiliaus atlikėjų „Twin Dragons“ surengs koncertus: spalio 5 dieną - Vilniaus „Rock River Club“, spalio 6 d. - klube „Renginių oazė“ Kaune ir spalio 7 d. - klube „Ramybė“ Palangoje.

„Twin Dragons“ - energingas tarptautinis sunkaus bliuzroko trio, 2002 metais įkurtas ir vadovaujamas jo lyderio, vienintelio nekintančio grupės nario, vokalisto ir bosisto Nathanielio Petersono. Šiuo metu jo kolegos yra gitaristas Nazzarenoo Zacconi ir būgnininkas Joe Czekijus.


N.Petersonas jau ankstyvame amžiuje bendradarbiavo su vienais ryškiausių 60-ųjų JAV muzikantų - Mitchu Ryderiu, Rusty Day, Jimu McCartey, Timu Buckley, Jimmy Reedu, Howlin Wolfu, Iggy Popu, Donu Davisu, vėliau - su Keithu Richardsu („The Rolling Stones“) ir Ericu Claptonu.

Dešimtojo dešimtmečio pabaigoje jis penkerius metus buvo bliuzroko legendų „Savoy Brown“ narys. O pačių „Twin Dragons“ gretose skirtingu laiku prie mušamųjų komplekto sėdėjo pirmo ryškumo būgnininkai - Mike'as Terrana („Masterplan“, „Rage“, Yngwie Malmsteenas, Tarja Turunen ir kt.), Tomas Comptonas (Johnny Winterio grupė) ar Clive'as Bunkeris („Jethro Tull“).

Šiemet grupė „Twin Dragons“ pažymi 15 metų kūrybinę sukaktį ir ta proga išleido geriausių dainų rinktinį albumą „Best Of Twin Dragons - 15 Years on the Road“. Tad muzikantai rengia išplėstinį koncertinį turą Europoje, kurio metu grupė debiutuos ir Lietuvoje. Bliuzroko muzikos gerbėjai galės įsitikinti muzikantų profesionalumu ir energija bei įvertinti vienu žanru neapsiribojantį kūrybinį bagažą.

„Twin Dragons“ kūrinys "Mystic Journey":

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.