Netikėtai atšauktas ilgai lauktas Džordanos Butkutės koncertas

Birželio 1-osios ilgai laukė Lietuvos popmuzikos gerbėjai. Mat Vilniaus kultūros bare „Kablys“ turėjo įvykti lietuviškąja Madonna vadinamos Džordanos Butkutės koncertas.

 D. Butkutė.<br> LR archyvo nuotr.
 D. Butkutė.<br> LR archyvo nuotr.
 D. Butkutė.<br> LR archyvo nuotr.
 D. Butkutė.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 24, 2019, 5:09 PM, atnaujinta May 24, 2019, 5:11 PM

Penktadienio popietę paaiškėjo, kad ilgai lauktas dainininkės koncertas, visgi, neįvyks. Tokia žinia atlikėja pasidalino ir socialiniuose tinkluose.

„Sveiki. Informuoju: Birželio 1 d., Vilniuje, „Kablyje'“, koncertas atšaukiamas. Pinigus galite susigrąžinti nuo gegužės 27 d., tai yra nuo pirmadienio“, – rašoma feisbuko paskyroje.

Naujienų portalui „Lrytas. lt“ susisiekus su D. Butkutės vadybininku ir vyru Elegijumi Strasevičiumi išsamesnės informacijos gauti nepavyko.

„Nelabai išeina kalbėti, atleiskit“, – pasakė jis netikėtai padėjęs telefono ragelį.

Tiesa, prieš keletą mėnesių planai buvo visai kitokie.

„Į „Kablį“ susitempsime areninę įrangą, kuri nedidelėje erdvėje atrodys neįprastai. Grosime su savo grupe, o skambesys bus tas, prie kurio žmonės jau baigia priprasti, – lyg poprokas.

Bus ir senų dainų, ir naujų – baigiame įrašyti naują albumą, bet tai tikrai nebus jo pristatymas. Kartelės tikrai nenuleisime, nors tai klubas, o ne arena ir palyginti nedaug vietų – 1000“, – kovo pabaigoje trumpai renginį sostinėje pristatė E.Strasevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.