Grupės „2 Donatai“ lyderis Donatas Čižauskas prakalbo apie ateities planus

Naujieji metai nespėjo įsibėgėti, o vaikinų grupė „2 Donatai“ dirba intensyviai ir vieną po kitos pristato naujausias savo dainas. Dar visai neseniai kartu su Irūna Puzaraite pristatė naują dainą „Niekada nepaleisiu“, na, o šiandien, vaikinai gerbėjams dovanoja Donato Čižausko autorinį kūrinį „Ar spėsiu?“.

 Grupės nariai.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
 Grupės nariai.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 16, 2020, 4:39 PM

Pozityviai nuteikiančią dainą Donatas parašė galvodamas apie ateities planus: „Mano galvoje nuolat sukasi natos, naujos melodijos, nauji tekstai. Tiesa, kartais mintims reikia pailsėti ir nuo viso to, todėl žmona suplanavo atostogas. Kelioms savaitėms išvykstame į Malaiziją.

Neneigsiu, praeiti metai buvo labai įtempti. Daug veiklos, daug siekių, daug užmojų. Supratau, kad tokiu tempu lėkdamas per gyvenimą galiu nespėti pamatyti savo augančios dukros, kartais net nespėju pažiūrėti šiandien lauke sninga ar lyja? Tad naujais metais nusprendžiau daugiau laiko skirti ir sau, ir šeimai ir nebebandysiu suspėti viską padaryti „DABAR“.

Kažkaip iš visų šių minčių ir gimė daina „Ar spėsiu?“. Linkiu kiekvienam Jūsų susimąstyti, susidėlioti gyvenimo prioritetus ir visa, ką dar norite gyvenime nuveikti, ką pamatyti, kiek daug pasiekti. Viena iš mano svajonių buvo aplankyti Malaiziją.

Na, štai, svajonės pildosi. Galėsiu užsidėti pliusiuką savo siekiamybių sąraše. To paties linkiu ir Jums“, – kalbėjo D.Čižauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.