Po 30 metų ypatinga Kastyčio Kerbedžio daina suskambo naujai: „Ši daina sukels nuostabius prisiminimus“

1993 metais išleistame Kastyčio Kerbedžio albume „Vėjai keturi“, pirmą kartą nuskambėjo daina tuo pačiu pavadinimu. Dainos muzikos autorius Micheal Cretu, o tekstą parašė pats Kastytis. Nauja dainos versija buvo įrašinėjama Šiaulių įrašų studijoje „Eina garsas“, o prie jos dirbo vienas žymiausių Lietuvos muzikos prodiuserių, praeitų metų M.A.M.A. apdovanojimų laureatas Paulius Jasiūnas.

Kastytis Kerbedis.<br>G. Žilinsko nuotr.
Kastytis Kerbedis.<br>G. Žilinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-11-30 09:07

„Po 30 metų tiesiog pajutau, kad labai noriu grąžinti į koncertinę programą šią dainą, kuriai jaučiu ypatingus asmeninius sentimentus.

Tikiuosi kad mano „karalienėms“, kurios susirinks į Žalgirio areną, ši daina taip pat sukels nuostabius prisiminimus ir emocijas. Savaime suprantama, kad daina skamba kitaip, bet toks ir buvo tikslas“ – sako K.Kerbedis.

Šiuo metu vyksta intensyvūs darbai įrašų studijose Šiauliuose bei Vilniuje, kur įrašinėjamos dar dvi visiškai naujos dainos ir jau labai greitai turėtų įvykti jų premjeros.

Primename, kad ypatingas šventinis Kastyčio Kerbedžio koncertas, skirtas Moters dienai, įvyks kovo 8 dieną Kaune Žalgirio arenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.