Klaipėdoje įspūdingą pasirodymą surengs grupė „SEL“

Gruodžio 2 dieną, Klaipėdos „Švyturio“ arenoje įspūdingą pasirodymą surengs grupė „SEL“. Koncertas pajūryje įvyks po gerų 3 metų pertraukos, todėl Egidijus Dragūnas žada išties įsimintiną reginį. Tai, kad „SEL“ šou vis kelia renginių kartelę į naują lygį įrodė vasaros pabaigoje įvykęs sausakimšas koncertas Kauno Dariaus ir Girėno stadione.

Egidijus Dragūnas-SEL.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Egidijus Dragūnas-SEL.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2023, 11:58 AM, atnaujinta Dec 1, 2023, 11:59 AM

„Šiais metais planavome tik vieną pasirodymą ir tuomet gavome galimybę pirmieji surengti koncertą naujame Kauno stadione. Į jį sudėjome visas jėgas, tačiau buvo sumanymų, kurių įgyvendinti nespėjome. Todėl Klaipėdos „Švyturio“ arenoje gruodžio 2 dieną kilnosis stogas – taip trankiai užbaigsime šiuos metus, kad kiti būtų dar įspūdingesni“, – sako E. Dragūnas.

Selo teigimu, tai, jog koncertas vyks ne po atviru dangumi, jau iškart pasako, jog jis bus kiek kitoks nei Kauno stadione.

Klaipėdoje su juo pasirodys jau kojas apšilusi nauja komanda, kuri įrodė savo profesionalumą rengiant didžiausią lietuviškos grupės šou mūsų šalies istorijoje. Gerbėjų lauks populiarumo viršūnes užkariavę hitai ir nauji grupės kūriniai.

Klaipėdos „Švyturio arenoje“ grupės „SEL“ koncertą galės stebėti ribotas skaičius gerbėjų, tad norintiems išvysti šį įspūdingą pasirodymą reikėtų suskubti įsigyti bilietus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.