Grandioziniam turo „Kosmosas“ šou besiruošianti Natalija Bunkė rėžė: „Kaunas susprogdins visus rekordus“

Viena ryškiausių Lietuvos popmuzikos žvaigždžių Natalija Bunkė intensyviai ruošiasi finaliniam grandiozinių gastrolių „Kosmosas“ šou Kaune. Dainininkė, pernai surengusi anšlaginius koncertus Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje, Kaune laukia rekordinio žiūrovų skaičiaus ir žada publikai surengti didžiausią savo šou. Natalijos Bunkės gastrolių „Kosmosas“ šou pagrindinėje šalies „Žalgirio“ arenoje Kaune įvyks vasario 10-ąją dieną.

 Natalijos Bunkės koncerto akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Natalijos Bunkės koncerto akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 17, 2024, 11:49 AM

Bilietus į grandiozinių Natalijos Bunkės gastrolių „Kosmosas“ koncertą Kaune galima įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internete www.bilietai.lt.

Didžiausias pajėgas ir visą dėmesį koncertui Kaune skirianti Natalija Bunkė džiaugiasi, kad jos pasirodymus didžiuosiuose šalies miestuose jau aplankė rekordinis skaičius žiūrovų.

„Sudėtingiausiai sekėsi Vilniuje, nes tai buvo pirmasis gastrolių koncertas. Buvo nedidelių abejonių dėl techninių detalių, tačiau viskas pavyko puikiai. Vos įžengus į sceną viskas stojo į savo vietas, mėgavausi sklandžiai išpildytu šou“, – prisimena dainininkė. „Ypatingai nustebino Klaipėda, į kur vykusį koncertą buvo išpirkti beveik visi bilietai. Be to, uostamiestyje vykusiame koncerte vienas žiūrovas pasipiršo mylimajai, kas mane labai sujaudino“.

Dainininkę nudžiugino publika Panevėžyje, kur gausiai susirinkę gerbėjai po koncerto dar ilgai nesiruošė skirstytis. Žiūrovai nenorėjo dainininkės paleisti, todėl jai į sceną teko grįžti ne vieną kartą.

„Mane labai džiugina, kad publika labai šiltai priėmė mano sūnų Kristupą. Neseniai pristatėme jo dainą, kuri jau surinko daugiau nei šimtą tūkstančių perklausų, kas yra labai neblogas pasiekimas“, – sako Natalija Bunkė.

Visuose Natalijos Bunkės koncertuose žiūrovus džiugina įspūdingos svečių pajėgos: aktorius Mantas Stonkus, DJ Jovani, Simona Nainė, Kristupas, grupė Yva, Tina Dance kolektyvas ir dainininkės vizitine kortele tapę ispanai šokėjai, kurie iš Ispanijos į Lietuvą atskris specialiai dėl koncerto Kaune.

„Džiaugiuosi savo komanda, kuri yra labai stipri. Laukiu nesulaukiu koncerto Kaune, nes neabejoju, kad kartu su žiūrovais susprogdinsime ne vieną rekordą“, – sako Natalija Bunkė.

Natalijos Bunkės gastrolių koncerte Kaune nuskambės visos populiariausios dainininkės dainos „Mano širdis – vanduo“, „Laiškas“, „Lašas po lašo“, „Skrendu“, „Maža mergaitė“, „Paukštelis“, „Širdis ant balto sniego“, „Skrendu“ ir daugelis kitų.

Koncerte išskirtinių svečių teisėmis pasirodysianti grupė „YVA“ atliks populiariosios muzikos hitus „Blondinės“ ir „Berniukams“. Scenoje specialiai šiam koncertų turui skirtus pasirodymus surengs komikas ir aktorius Mantas Stonkus bei vienas populiariausių mūsų šalies elektroninės muzikos atstovų Jonas Nainys-Jovani. Kartu su Natalija Bunke scenoje pasirodys ir dainininkė Simona Nainė.

„Neįtikėtina, bet jau greitai Kaune įvyks vienas gražiausių koncertų mano gyvenime“, – sako Natalija Bunkė. „Man labai gera žinoti, jog turiu tokią didžiulę gerbėjų kariuomenę. Tokie klausytojai, kaip jūs, yra kiekvieno atlikėjo svajonė – jūs priverčiate mane ja patikėti! Kviečiu visus į Kauną, kur netrukus pristatysiu didžiausią savo areninį šou „Kosmosas“. Pasinerkime į jaudinantį nuotykį kartu!“.

Grandiozines Natalijos Bunkės gastroles „Kosmosas“ pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.