„Queens of Roses“ sieks „Euroviziją“ užkariauti su kūriniu „Walk through fire“

Merginų grupė „Queens of Roses“ 2024 metus pradeda su naujai užsibrėžtais tikslais, kurių pirmasis – stoti į kovą dėl teisės dalyvauti didžiausiame Europos dainų konkurse. Merginos pristato naujausią savo kūrinį „Walk through fire“, su kuriuo jau vasario 10 dieną žengs į nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos sceną.

 Merginų grupė „Queens of Roses“.<br> Aistės Kirsenytės nuotr.
 Merginų grupė „Queens of Roses“.<br> Aistės Kirsenytės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 6, 2024, 11:38 AM, atnaujinta Feb 6, 2024, 11:39 AM

Ne kartą „Eurovizijos“ scenoje su išskirtinėmis dainomis bei ryškiais pasirodymais dalyvavusios atlikėjos šiemet nusprendė konkurse dalyvauti tik tuo atveju, jeigu turės tikrai gerą ir stiprų kūrinį, kurio nereikės „gelbėti“:

„Juokiamės, kad žiūrovai bei klausytojai matyt ir vėl iš mūsų laukia kokio keisto, nestandartinio kūrinio. Juk ne kiekvienas atlikėjas išdrįs į didžiąją sceną lipti su daina apie žveją ar skalbimo mašiną. Bet tuomet rizika pasiteisino – prieš du metus džiaugėmės žiūrovų įvertinimu ir galimybe varžytis Eurovizijos finale. Šį kart buvome įsitikinusios, kad turime tokį kūrinį, kuriam nereikia nei specialių choreografijų, nei blizgučių, nes daina jau iš savęs stipri, įsimenanti. Linksmiausia, kad ir tai, ir tai žiūrovai visgi išvys,“ – užuominomis apie būsimą pasirodymą dalinasi vokalistės.

Daina „Walk through fire“ – apie nenugalimą gamtos jėgą – MOTERĮ.

„Ši daina tarsi motyvuoja būti ryžtingomis, tokiomis, kurios nepaisant visų sunkumų, kliūčių ir išbandymų, per gyvenimą eina drąsiai, kovingai ir užtikrintai. Ir taip pat drąsiai, nenuleisdamos į šalį akių ir negalvodamos, ką pasakys kiti, sugeba pačios sau užsidėti po karūną – nes mes visos esam ypatingos ir stiprios – nuostabios mamos, draugės, žmonos, už tai, kas priklauso mums ir kas mums svarbu, kovojančios kaip tikros liūtės“, – dainos prasmę atskleidė Akvilė.

Pasak Giedrės, ruošiant šių metų pasirodymą dainos prasmę atlikėjos išjautė ir asmeniškai: „Pasiruošimo laikas kėlė daugybę iššūkių – daug koncertų, spaudė įvairūs darbai, kiti projektai, lyg tyčia užklupo ligos, o namuose laukė šeimos ir maži vaikai... Ir kai atrodė jėgų jau visai nebėra, vis tiek ryžtingai diena iš dienos bėgome į repeticijų salę ir neskaičiuodamos valandų kartu su choreografu Airidu Imbrasu dirbome. Būtent jis buvo tas varikliukas, kuris kiekvieną kartą užkurdavo net ir būnant labiausiai nuvargus. Dėl to šiandien savimi galime tik didžiuotis – padarėme didelį darbą, kurį, tikimės, įvertins klausytojai bei žiūrovai“.

Visada ypatingą reikšmę sceniniam įvaizdžiui teikianti grupė ir šiais metais yra pasiruošusi nustebinti unikaliais, specialiai „Eurovizijos“ atrankai mados namų „MK Drama Queen“ sukurtais sceniniais kostiumais. „Ilgametė bendradarbiavimo patirtis su Kotryna ir Monika mums leido būti ramioms – turėjome nemažai idėjų, tačiau iššūkis sujungti visas tris aprangas į vieną harmoningą vaizdą nepasirodė per sudėtingas kūrybinis išbandymas mados kūrėjoms. Visgi, kartais pasijaučiame kaip tikros studentės, svarbius darbus pasiliekančios paskutinei minutei – ir nors finalinis kostiumų matavimas įvyko pačią filmavimo dieną – galutinis rezultatas pavyko puikiai. Labai džiaugiamės ir plaukų meistrės Andželos Dapkevičienės kurtomis šukuosenomis, kurios išbaigė bendrą mūsų įvaizdį“, – kalbėjo Monika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.