Lietuvius Beyonce koncertu išdūrę „Loud and fit“ nariai prabilo apie žmonių reakciją: „Tikrai nesitikėjome“

Balandžio 1-ąją socialiniuose tinkluose pasklido žinia, kad į Lietuvą atvyksta popmuzikos žvaigždė Beyonce, kuri 2025-aisiais metais surengs koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje, tačiau vėliau paaiškėjo, kad tai tik melagių dienos pokštas.

Lrytas.lt koliažas.
Lrytas.lt koliažas.
„Loud and fit“ žinutė atlikėjai.<br>Socialinio tinklo „Facebook“ nuotr.
„Loud and fit“ žinutė atlikėjai.<br>Socialinio tinklo „Facebook“ nuotr.
Sukurtas renginys.<br>Socialinio tinklo „Facebook“ nuotr.
Sukurtas renginys.<br>Socialinio tinklo „Facebook“ nuotr.
Sukurtas renginys.<br>Socialinio tinklo „Facebook“ nuotr.
Sukurtas renginys.<br>Socialinio tinklo „Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2024-04-02 21:49, atnaujinta 2024-04-02 21:50

Kovo 29-ąją popmuzikos žvaigždė Beyonce pradžiugino savo gerbėjus naujuoju, aštuntuoju savo albumu „COWBOY CARTER“, o štai balandžio 1-ąją pasirodė naujiena ypač pradžiuginusi gerbėjus Lietvuvoje, kad atlikėja atvyksta surengti koncertą Kaune.

Renginys pasirodė šokių studijos „Loud and Fit“ socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Įraše jie teigė, jog tapo šio koncerto organizatoriais.

Koncertas buvo numatytas 2025-aisiai metais balandžio 19-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje.

„Pirmą kartą Lietuvoje, Kauno „Žalgirio“ arenoje savo koncertą surengs scenos karalienė Beyoncé! Atlikėja išpopuliarėjo dar 10-ojo dešimtmečio pabaigoje kaip R&B grupės „Destiny's Child“, vienos iš populiariausių visų laikų merginų muzikos grupių, lyderė.

Iš viso Beyoncé yra laimėjusi 23 Grammy statulėles, trečiasis solinis „I Am... Sasha Fierce“ albumas su hitais „If I Were a Boy“, „Single Ladies (Put a Ring On It)“, „Halo“ gavo šešis „Grammy“ apdovanojimus, o pati atlikėja pasiekė rekordą kaip „pirmoji per vieną vakarą gavusi daugiausiai statulėlių“.

Ketvirtasis albumas „4“ tapo ketvirtuoju iš eilės pasiekusiu Billboard 200 albumų viršūnę, o naujausias penktasis albumas „Beyoncé“ tapo greičiausiai parduodamu albumu iTunes istorijoje ir buvo penktasis iš jos albumų, pasiekusių JAV albumų viršūnę.

2025 metais Beyoncé sugrįžta su „Renaissance“ pausauliniu turu ir balandžio 19 dieną pasirodys ir Lietuvoje! Organizatoriai „LOUD and FIT“ jau nuo 2013 metų organizuoja Baltijos šalyse didžiausius Zumba renginius su užsienio svečiais iš JAV, Brazilijos, Peru, Dominikos Resbublikos, Serbijos ir dar daug kitų. Ir džiaugiamės, kad galėsime prisidėti prie Beyoncé koncertų turo ir pagaliau, pirmą kartą Lietuvoje išvysime Queen B.

Renginio metu jūsų laukia ne tik populiariausi ir naujieji hit’ai, bet ir šokių vakarėlis iki paryčių! Bilietai jau netrukus! Daugiau informacijos jau greitai!“, – po pasidalintu įrašu rašė jie.

Po pasidalintu įrašu komentaruose matyti, kad žmonės iškart įtarė apgaulę ir suprato, jog tai balandžio 1-osios pokštas.

„Nepatingėjo.. su Balandžio pirma“, – po įrašu rašė vienas komentatorius.

„Per žiaurus bajeris“, – pridūrė kitas komentatorius.

Tačiau kaip bebūtų renginys pritraukė ir susidomėjusių bei patikėjusių šia žinia.

Galima matyti, kad 11 tūkst. žmonių paspaudė, jog yra susidomėję būsimu renginiu ir net 827 ketino dalyvauti.

Tačiau „Loud and fit“ puslapyje apgaulė ilgai netruko, tą pačią dieną jie pasidalijo ir pripažino, kad tai buvo balandžio 1-osios pokštas.

„OMG, chebryte, prisijuokavome. Jūsų jau 11 tūkst. ateinančių. Metas rišti juokus. Su balandžio 1-ąja visus! Nesitikėjome, kad tiek daug jūsų susidomės ir patikės. Oi, geras išėjo. Tai dabar belieka iš tikrųjų suorganizuoti. Auditoriją turime, susidomėjimo irgi. Eisime skambinti Beyonce!“ – rašė „Loud and Fit“ nariai.

Pirmadienį renginio diskusijoje „Loud and Fit“ pasidalijo, nuotrauka, kurioje matyti, kad dėl didelio žmonių susidomėjimo Lietuvoje, šokių studijos nariai visgi nusprendė susisiekti su Beyonce ir pabandyti pakviesti atlikėją į Lietuvą.

„Kaip manot atrašys? P.S. prašot koncerto – bandom“, – po pasidalinta nuotrauka pridėjo jie.

Naujienų portalui lrytas.lt susisiekus su „Loud and fit“ zumbos trenere Augustina Jukne, ji teigė, kad balandžio 1-ąją jie kiekvienais metais apgauna savo bendruomenę.

„Idėja kilo paprastai, mes kiekvienais metais apgauname savo bendruomenę. Praeitais metais visus apgavome, kad keičiasi visų trenerių vieta, lokacijos ir pasidalijome naujais tvarkaraščiais tada labai smagiai žmonės sureagavo. O šiemet mes organizuojame didžiausią zumbos renginį Baltijos šalyse ir kviečiame žvaigždę Mansora iš Pietų Afrikos todėl sumąstėme, kad jei organizuojame jau tokį renginį, gal apsimeskime, kad kitas mūsų lygis bus Beyonce“ , – pasakojo moteris.

Ji taip pat užsiminė, kad tokios didelės žmonių reakcijos ir pasidalinimo nesitikėjo.

„Iš pradžių galvojome, kad niekas nepatikės. Kai pasidalijome, galvojome, kad išplis tik tarp mūsų bendruomenės žmonių. Tada padarėme facebooke viešą renginį, kad atrodytų įtikinamiau, visi pradėjo dalintis ir pastebėjome, kaip tūkstančiais auga susidomėjimas. Tokios žmonių reakcijos tikrai nesitikėjome“, – juokėsi A.Juknė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.