Nauja dainą ir vaizdo klipą pristatanti atlikėja Aistay: „Didžiausia padėka visai komandai“

Aistay pristatoma nauja daina „Neieškok kaltų“ atėjo tarsi savaime, apėmus stipriems jausmams susilaukus dukrytės. Ši daina man yra tarsi dienoraščio puslapiai: joje pasakoju apie itin reikšmingą savo gyvenimo etapą ir apie baimę tapti mama.

Aistė Tomkevičiūtė-Aistay.<br>T. Bauro nuotr.
Aistė Tomkevičiūtė-Aistay.<br>T. Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 2, 2024, 10:41 AM

„Labai džiaugiuosi, kad šiandien moterys vis dažniau drįsta atvirai dalintis savo jausmais ir mintimis, kurios aplanko susilaukus vaikelio. Tik perėjusi šį kelią supratau, kiek daug nerimo patiria moterys, ką tik tapusios mamomis. Ir kiek daug lūkesčių joms yra keliama: kad tapusi mama iškart viską žinosi apie savo vaiką, kad tiesiog pajausi, ką ir kaip turi daryti, kad akimirksniu užplūs stipri meilė. Kartais būtent taip ir būna.

Bet kartais prireikia laiko, kad aplankytų pakylėjantys ir džiaugsmo kupini jausmai arba bent ramybė ir stabilumo jausmas. Mamystė yra visokia. Man buvo labai svarbu tai suprasti ir leisti sau nurimti. Šia daina noriu kiekvienai moteriai, besiruošiančiai susilaukti vaikelio, dar tik svajojančiai apie tai, o gal net nedrįstančiai įsivaizduoti savęs mama, pasakyti:

„Duok SAU laiko. Būki kantri su savo abejonėmis. Būki nuoširdžia su pačia savimi. Išgirski save, pabandyki suprasti, neteiski ir leiski sau jausti tai, kas ateina iš vidaus“, – teigė ji.

Žinoma moteris neslėpė, kad vaizdo klipo idėja keitėsi ne kartą.

„Su filmavimo komanda ilgai tarėmės ir ieškojom geriausio varianto. Galiausiai kartu su operatoriumi Aurimu Šidiškiu, apšvietėju Julijum Nosovu, dekoratorėmis iš „Vestuvių vėjai“ bei stiliste Ieva Domarkiene sukūrėme jaukų ir nuoširdų, elegantišką ir paslaptingą vaizdo klipą. O kadrus iš filmavimo aikštelės užfiksavo fotografė Laura Norinkevičiūtė. Didžiausia padėka visai komandai. Ačiū, kad esate kartu“, – dėkojo ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.