Aktorė O. Kunsunga pristato naują dainą: joje – nusiraminimas, ramybė, vidinė branda, vedybinis gyvenimas

LNK serialo „Man reikia meilės“ aktorė Oneida Kunsunga neslepia, jog šiuo metu jos grafikas itin įtemptas ir veiklų gausa atima nemažai energijos, tačiau ji džiaugiasi sėkmingai besiklostančia karjera ir vienu po kito vykstančiais projektais. Vienas jų dienos šviesą pasieks jau metų pabaigoje Šv. Kotrynos bažnyčioje, kurioje klausytojai galės mėgautis išskirtiniu nepaprasto balso savininkės koncertu.

Aktorė Oneida Kunsunga.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Aktorė Oneida Kunsunga.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 4, 2024, 4:26 PM

„Rengiame visai naują muzikinę programą „Afrikos ritmu“ su ansambliu ir afrikiniais būgnais. Tai bus pasauliniai hitai su Afrikos rimto skambesiu. Bus labai gražu. Susitiks dvi Oneidos – Afrika ir tai, kas esu čia, gyvendama Lietuvoje. Dėliojame koncertų turą, kuris startuos jau gruodžio 29 dieną ir labai nekantriai laukiu susitikimo su klausytojais“, – apie naujus planus pasakojo Oneida.

Serialo „Man reikia meilės“ gerbėjai džiaugiasi – aktorė ką tik pristatė jau ketvirtąją savo kuriamo personažo dainą „Poeto meilė“, kuri iškart užkariavo žiūrovų širdis. Dar anksčiau, seriale „Monikai reikia meilės“, aktorė atliko tris dainas, kurios taip pat sulaukė didelio populiarumo.

Nors Oneida teigia, kad šios dainos nors ir nėra jos stiliaus, tačiau jai visada įdomu išbandyti savo aktorinius sugebėjimus. „Kiekviena daina atspindėjo mano personažo išgyvenamą etapą. Kas vyko Nikolės gyvenime, tai tokia buvo ir jos kūryba. Naujoji daina atspindi dar kitokį jos etapą, „Poeto meilė“ – nusiraminimas, ramybė, vidinė branda, vedybinis gyvenimas.

Ši daina skiriasi nuo pirmųjų, manyčiau, kad ji yra pati brandžiausia. O, kad daina pasiekė viešumą ir klausytojus, supratau iš gerbėjų žinučių, kurių susilaukiau tikrai nemažai“, – dalijosi serialo „Man reikia meilės“ aktorė.

Šį kartą aktorei teko pirmą kartą susitikti su vienu garsiausių Lietuvos muzikos prodiuserių. Atlikėja vos vieno susitikimo metu su žodžių ir muzikos autoriumi Deivydu Zvonkumi įrašė naująją dainą.

„Su D. Zvonkumi kartu dirbome pirmą kartą, viskas vyko labai lengvai, paprastai ir profesionaliai. Kai žmonės išmano savo darbą, tai ilgai netrunki“, – džiaugėsi Oneida Kunsunga.

Nepraleiskite serialo „Man reikia meilės“ naujausių serijų, kiekvieną pirmadienį – ketvirtadienį, 21 val., tik per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.