Lotynų muzikos superžvaigždės J Balvin šou pradės Judeline ir DJ Jovani

Pasaulinės lotynų muzikos superžvaigždės J Balvin koncertą pradės sparčiai garsėjanti dainininkė ir dainų autorė Judeline bei vienas populiariausių mūsų šalies elektroninės muzikos atlikėjų DJ Jovani. Viena ryškiausių lotynų muzikos žvaigždžių J Balvin įspūdingą šou surengs jau gegužės 18-ąją dieną didžiausioje šalyje „Žalgirio“ arenoje Kaune. Muzikos apdovanojimų rekordininkas, kurio įrašai pasaulyje parduoti didesniu nei 35 mln. tiražu, „Que Bueno Volver A Verte“ gastrolių Europoje koncertuose pristatys visus didžiausius hitus ir naujausias dainas. Pirmąkart Lietuvoje koncertuosiančio J Balvin pasirodymas pretenduoja tapti karščiausiu metų šou.

J Balvin.<br>pr. siuntėjo nuotr.
J Balvin.<br>pr. siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 4, 2024, 10:14 AM

Įspūdingą J Balvin šou patikėta pradėti sparčiai populiarėjančiai dainų autorei ir dainininikei Judeline. 21-erių metų atlikėja, kurios tikrasis vardas yra Lara Fernandez Castrelo, gimė Andalūzijos regione Ispanijoje. Pseudonimą Judeline atlikėja pasiskolino iš garsiosios britų grupės „The Beatles“ hito „Hey Jude“ – pačios mėgiamiausios jos tėvo dainos.

Dainininkės mama yra ispanė, tėvas – venesuelietis, o brolis yra dancehall ir reggae muzikos atlikėjas Fyahbwoy, vienas iš kolektyvo „Madrid Dancehall Crew“ įkūrėjų.

Sulaukusi 17-os metų, Judeline persikėlė gyventi į Madridą, kur lankė artistiškumo pamokas ir pasirinko muziką. Atlikėjos kūryboje persipina daugybė žanrų: flamenco, trap, R&B, reggaeton o taip pat ir arabų muzikos garsai. Pirmąkart apie Judeline išgirdome 2020-aisiais metais, kai jos projektą „Desclasificados“ prodiusavo trimis „Latin Grammy“ apdovanojimais įvertintas žinomas ispanų muzikos prodiuseris, dainų autorius ir dainininkas Alizzz.

2023 m. Judeline pasirašė sutartį su didžiausios pasaulyje muzikos kompanijos „Universal Music Group“ padaliniu „Interscope Records“, su kurio pagalba atlikėja pradėta vadinti naujausiu ispanų popmuzikos pažadu, kurį jau pastebėjo tokios pripažintos muzikos žvaigždės kaip Rosalía ir Bad Bunny, pasidalijusios keliomis jos dainomis.

Netrukus Judeline pradėjo intensyviai koncertuoti ir buvo pakviesta pasirodyti didžiųjų muzikos festivalių „Primavera Sound“, „Bilbao BBK Live“, „Cabo De Plata“, SanSan“ ir „Sónar scenose.

Prie karščiausiu metų šou pretenduojančio tapti J Balvin koncerto jungiasi ir dar vienas išskirtinis svečias – DJ Jovani. Jonas Nainys-Jovani, kaip populiaraus didžėjų dueto „Radistai“ narys, yra puikiai žinomas elektroninės muzikos mėgėjams. Nuo 2018 m. pradėjęs solinę karjerą, Jovani yra išleidęs daugybę didelės sėkmės sulaukusių hitų. Atlikėją socialiniuose tinkluose seka šimtatūkstantinė gerbėjų armija, jo vaizdo klipai peržiūrėti šimtus milijonų kartų.

„Euforiškas pabėgimas į klubą“, – taip Jovani kūrybą apibūdino įtakingas muzikos žurnalas „Billboard“, negailėjęs liaupsių lietuvaičio kūrybai. Dar didesnių simpatijų lietuvių atlikėjui neslėpė dažnai svarbiausiu balsu klubinės muzikos pasaulyje vadinamas portalas „EDM.com“, savo laiku pareiškęs, kad Jovani hitas „Keep It To Myself“ (įrašytas su Jazzu) buvo vienas geriausių 2018-ųjų metų kūrinių, turintis „viską, kas mums patinka elektroninėje muzikoje“.

Kitas DJ Jovani hitas „Tokyo“ sulaukė išskirtinio pristatymo radijo stotyje „BBC Radio 1“. Jovani buvo vienas nedaugelio mūsų šalies elektroninės muzikos atlikėjų, su kuriuo sutartį pasirašė „Warner Music Group“ padalinys „Warner Music Baltics“.

Lotynų muzikos superžvaigždės J Balvin koncertą Lietuvoje pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“. Pirmąkart mūsų šalyje koncertuosiantis J Balvin vienintelį koncertą surengs gegužės 18-ąją dieną didžiausioje šalyje „Žalgirio“ arenoje Kaune. Muzikos apdovanojimų rekordininkas J Balvin, kurio įrašai pasaulyje parduoti didesniu nei 35 mln. tiražu, atliks visus didžiausius hitus ir naujausias dainas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.