Rūta MUR pristato netikėtai skambančią vasara alsuojančią naują dainą ir būsimus koncertus

Unikalaus balso atlikėja ir dainų autorė Rūta MUR netrukus išleis vasarai dedikuotą albumą „MERIDIEM“, o jau šiandien ji pristato lengvumo ir šilumos prisotintą antrąjį albumo singlą „Time“. Kartu su juo skelbiami trys vasaros koncertai Vilniuje, Kaune ir Palangoje.

Rūta MUR.<br>Lrytas.lt koliažas.
Rūta MUR.<br>Lrytas.lt koliažas.
Rūta MUR.<br>M. Penkutės nuotr.
Rūta MUR.<br>M. Penkutės nuotr.
Rūta MUR.<br>M. Penkutės nuotr.
Rūta MUR.<br>M. Penkutės nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 18, 2024, 11:19 AM

„Naujasis singlas savo nuotaika labai skiriasi nuo mano prieš tai buvusios kūrybos. Pagaliau manyje išgirsite lengvumo ir hedonizmo apraiškų“, – šypsojosi ir intrigavo Rūta MUR.

Patys pasirenkam, kaip išnaudoti likusį laiką

Antrasis albumo singlas „Time“ (liet. k. – laikas), kaip ir visas būsimas albumas, yra apie vasarai būdingą lengvumą, lėtumą ir euforiją.

„Ši daina yra apie neskubėjimą priimti sudėtingus sprendimus – juk viskam yra marios laiko. Dabar kur kas svarbiau imti ir mėgautis gyvenimu. Problemos gali palaukti“, – singlo mintį nupasakoja Rūta MUR.

Atlikėja pastebi, kad didėjant gyvenimo tempui tampa vis sudėtingiau mėgautis mažomis gyvenimo akimirkomis, kurios pralekia greitai ir lieka tik prisiminimai: „Laiko lieka vis mažiau. Tačiau mes visi, nepriklausomai nuo gyvenimo trukmės, jo turime vienodai ir patys pasirenkame, kaip jį išnaudoti šiandien.“

Kelias vasaros akimirkas kviečia sustabdyti kartu

Belaukiant vasaros įkvėpto albumo pasirodymo, Rūta MUR skelbia tris vasaros koncertus. Jų metu išgirsite ir senesnius hitus, ir naująjį jūra ošiantį albumą „MERIDIEM“ gyvai. Beje, pati Rūta MUR gimė vieną vasaros vidurdienį pajūryje.

„Dievinu lietuvišką vasarą. Man tai yra greičiausiai pralekiantis laikas, kupinas bendrystės, draugų, juoko, poilsio ir gyvenimo šia diena. Kiekvienu šiuo koncertu noriu sustabdyti tas kelias akimirkas ir kartu su visais jomis pasimėgauti“, – sakė atlikėja.

Albumo pristatymo koncertų seriją Rūta MUR pradės vasaros viduryje. Liepos 11 d. ji pasirodys Kauno „Oldman“, liepos 13 d. – Palangos „Oldman“. O didžiausias vasaros koncertas įvyks Vilniuje – rugpjūčio 20 d., „Vasaros Terasoje“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.