Populiariausi Kauno klubai užvaldė Palangos paplūdimį

Trys populiarūs Kauno klubai „Exit“, „Mojo Lounge“ ir „BarBar'a“ šią vasarą įsikūrė ir Palangos paplūdimyje. Nors daugelis verslininkų skėsčioja rankomis dėl nepelningo sezono, šių trijų pasilinksminimo vietų atstovai portalui lrytas.lt sakė, kad vasara – puiki.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 12, 2012, 5:58 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 5:11 AM

Klubo „Exit“ savininkas Arnoldas Vozbutas Palangoje darbuojasi jau penktą sezoną. Vyras tikino, kad ši vasara tikrai nėra blogesnė už praėjusias. Kaip pats verslininkas teigė, nors viščiukai skaičiuojami rudenį, pagal dabartinę apyvartą galima spėti, kad pelnas bus ne prastesnis nei ankstesniais metais.

„Gal ir norėtųsi daugiau, tačiau kiek yra, tiek užtenka. Vasaros sezonas yra trumpas, mes birželio apskritai neskaičiuojame, nes klubas tik atsidaro per Jonines. Verslininkams vasara prasideda nuo liepos 5 ir tęsiasi iki rugpjūčio 15 dienos, nes tada žmonės dažniausia atostogauja. Žinoma, daug kas priklauso ir nuo oro“, – kalbėjo A. Vozbutas.

Prisimindamas ilgąjį liepos savaitgalį verslininkas džiaugėsi žmonių gausa ir lankytojais. Tiek paplūdimyje įsikūrusioje „Exit“ bare „Sirenos", tiek miesto centre „Exit vasaros rezidencijoje“ žmonių buvo apsčiai. „Viskas tikrai labai gerai, įsivaizduojame, kad rudenį turėsime gerus rodiklis. Esame optimistai“, – šypsojosi vyras.

Klubo „Mojo Lounge” bendrasavininkas Giedrius Ambrazevičius vasarą Palangoje apibūdino trumpai ir aiškiai: „Dirbam ir džiaugiamės“.

Nors G. Ambrazevičius negali palyginti šios vasaros su praėjusiomis, nes „Mojo Lounge“ Palangos paplūdimyje įsikūrė pirmą sezoną, vyras neabejoja, kad dar bent kelis metus vasarą iš pajūrio nesitrauks.

„Viskas puiku, esame labai patenkinti. Mūsų lūkesčiai išpildyti. Tikime, kad ir toliau bus viskas tvarkoje. Ką darome Kaune, tą darome ir Palangoje. Orientuojamės į kokybę ir aukštesnio lygio paslaugas. Žmonės tą žino ir vertina, todėl lankytojų ir netrūksta“, – kalbėjo G. Ambrazevičius.

Naktinio klubo „BarBar'a“ bendraturtis Rimvydas Rukaitis vasaroja Palangoje jau antrą sezoną. Verslininkas dar nedrįso prognozuoti, kokia bus ši vasara, nes paplūdimyje jie įsikūrė tik birželio 30 d., tačiau pastebėjo, kad per karštus orus pajūrį užplūdę poilsiautojai gerokai papildo visų verslininkų kišenes. Ir tai nieko nestebina.

„Tokios minios žmonių, kaip per ilgąjį liepos savaitgalį, dar neteko matyti. Sunku buvo su tokiu būriu susitvarkyti ir mums. Mes orientuojamės labiau į solidesnę publiką, gaunančią aukštesnes pajamas, todėl investuojame didelius pinigus į aplinką, kad klientai pajustų kokybę“, – kalbėjo verslininkas.

Paplūdimio klubo „BarBar'a“ bendraturtis nejaučia ir didelės konkurencijos tarp kitų paplūdimio barų. R. Rukaitis įsitikinęs, kad suplūdus pusei Lietuvos į šį pajūrio miestą, pelną skaičiuoja visi.

„Jeigu žmonių daug, tai jų daug ir visose pasilinksminimo vietose. Kiekvienas baras turi savo vietą. Mūsų vieta gal ir nėra pati geriausia, tačiau mes mokame už ją didelius pinigus, kad būtume arčiau prabangesnių viešbučių, nes, kaip jau minėjau, orientuojamės ne į jaunimą. Pas mus ir alus keliais litais brangesnis nei daugelyje barų“, - kalbėjo R. Rukaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.