Liepos 3-oji. Komplimentų veidrodžiui slėpimosi nuo Saulės diena

Šiandien – trys keistos šventės. Viena maloni sau, kita – nemaloni kitiems, o trečia – tiesiog niekam nesuprantama. Taigi, pamalonindami save, privalome pasakyti komplimentą veidrodžiui. Aišku, sakykite tuomet, kai jame atsispindi nuostabus jūsų veidas, o ne tuomet, kai ant jo randate svetimų nosies šnirpštimo pėdsakų.

Jei nesinori sakyti komplimentų veidrodžiui, rimtai verta susimąstyti, ar kam versis liežuvis sakyti komplimentus jums.<br>123rf nuotr.
Jei nesinori sakyti komplimentų veidrodžiui, rimtai verta susimąstyti, ar kam versis liežuvis sakyti komplimentus jums.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arnoldas Lukošius

Jul 2, 2014, 6:49 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 7:16 AM

Nemalonumų kitiems galima visai maloniai pridaryti minint Nepaklusimo dieną. Tiesa, nepažadame, kad vėliau tai neatsirūgs, bet vėliau jau kita diena ir kitos progos. O nesuprantamiausia šiandien minima „slėpkis nuo Saulės“ diena. Kodėl mums atrodo, kad ją minės tik šikšnosparniai ir lietuviški debesys, kurie gali slėpti Saulę nuo mūsų?

Mianmare – Moters diena. JAV Mergelių salose – Vergų išlaisvinimo diena. Danų gubernatorius Peteris von Scholtenas šią dieną 1848 m. paskelbė, kad visi vergai atgavo laisvę.

Kas lietuviams yra okupacija, baltarusiams – nepriklausomybė. Šiandien jie ir švenčia Baltarusijos išlaisvinimo dieną – 1944 m. sovietų kariai iš Minsko išgrūdo fašistus.

Prancūziškai kalbantys kanadiečiai mini savo sostinės įkūrimo metines – 1608 m. navigatorius Samuelis de Chapmanas Kanados teritorijoje įkūrė Kvebeko miestą.

1886 m. Karlas Benzas oficialiai pristatė savo patentuotą „Motorwagen“ - pirmąjį specialiai sukurtą ir pagamintą automobilį. Švenčiame tai visi. Aišku, visiškai blaiviai – automobilis svaigių švenčių nepripažįsta.

Na, apie tai, kad šiandien visą dieną lakstome po Dainų šventės renginius jau nė nekalbėsime – tai ir taip akivaizdu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.