„Granatos“: muzikos festivalis

Festivalio akimirka.<br>D.Umbraso nuotr.
Festivalio akimirka.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-08-01 01:15, atnaujinta 2018-02-11 14:48

Trijų dienų muzikos ir pramogų fiesta, skirtas žmonėms, kuriems kokybiška muzika, įspūdinga gamta ir idiliška aplinka yra privalomi tikro festivalio atributai. Kuriame šį festivalį todėl, kad gyvename ir kvėpuojame muzika bei žinome, kad svarbūs ir gražūs dalykai dažniausiai nutinka tada, kai susitinka ir gerai laiką leidžia nuostabūs žmonės.

Unikalioje vietoje – Rumšiškių muziejaus teritorijoje! Analogų neturintis muziejus išsiskiria nuostabia gamta ir yra lengvai pasiekiamas tiek nuosavu, tiek visuomeniniu transportu – automobiliais, autobusais, traukiniais ir net laivais. Nuostabiu gamtos grožiu garsėjantis muziejaus parkas, kurio teritorija ribojasi su Kauno mariomis, yra ideali vieta masiniams renginiams ir pramogoms.

3 dienos, 4 scenos, per 30 artistų ir grupių, įspūdinga gamta, nuostabus oras, puikus maistas ir gėrimai, atviros menų dirbtuvės, kokybiška muzika ir geras laikas idiliškoje aplinkoje.

Pasinerkite į kokybišką muziką! Atraskite kokybišką muziką! Sprogdinkite kokybišką muziką!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.